REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų baravykų (švieži)
  • 2 valgomieji šaukštai grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vidutinio dydžio baravykai gerai nuplaunami. Kepurelės ir koteliai supjaustomi gabaliukais, sudedami į keptuvę ir kepami, kol atsiradusios sultys išgaruoja. Tada dedama sviestas, smulkiai supjaustyti svogūnai ir maišant dar pakepinama 10 min. Po to beriama druskos, pipirų, pilama grietinė ir vėl pakepinama 5 min. Vietoj grietinės galima įpilti vandens.
    Patiekiama su virtomis bulvėmis.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų