REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas aguonų
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas svogūnų
- 1 vienetas kiaušinių
- 500 gramų kvietinių miltų
- 250 mililitrų pieno
- 200 gramų kiaulės šoninės (rūkyta)
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 5 valgomieji šaukštai aliejaus
- 20 gramų mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Užminkome mielinę tešlą iš miltų, pieno, kiaušinių, cukraus, druskos, aliejaus bei mielių ir pakildiname.
Lašinius smulkiai supjaustome, sudedame susmulkintą svogūną ir supilame aguonas.
Imame po gabaliuką tešlos, iškočiojam ir dedame įdaro, kraštus užspaudome kaip virtinukams.
Dedame į skardą ir leidžiame pakilti, pakilus patepame išplaktu kiaušinio tryniu su trupučiu vandenio ir kepame 170-180 laipsnių temperatūroje apie 20-25 min.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas aguonų
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas svogūnų
- 1 vienetas kiaušinių
- 500 gramų kvietinių miltų
- 250 mililitrų pieno
- 200 gramų kiaulės šoninės (rūkyta)
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 5 valgomieji šaukštai aliejaus
- 20 gramų mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Užminkome mielinę tešlą iš miltų, pieno, kiaušinių, cukraus, druskos, aliejaus bei mielių ir pakildiname.
Lašinius smulkiai supjaustome, sudedame susmulkintą svogūną ir supilame aguonas.
Imame po gabaliuką tešlos, iškočiojam ir dedame įdaro, kraštus užspaudome kaip virtinukams.
Dedame į skardą ir leidžiame pakilti, pakilus patepame išplaktu kiaušinio tryniu su trupučiu vandenio ir kepame 170-180 laipsnių temperatūroje apie 20-25 min.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą