REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų baklažanų (pjaustyti kubeliais, daržovių salotoms)
  • 10 gramų česnakų (grūsti, daržovių salotoms)
  • 120 gramų pomidorų pastos (švieži, daržovių salotoms)
  • 60 gramų porų (pjaustyti kubeliais, daržovių salotoms)
  • 60 gramų kvietinių miltų
  • 60 gramų alyvuogių aliejaus (daržovių salotoms)
  • šiek tiek grietinėlės (papuošimui)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek druskos (daržovių salotoms)
  • 60 gramų aliejaus (daržovių)
  • 700 gramų žuvies (baltoji, filė)
  • 150 gramų cukinijos (pjaustytos kubeliais, daržovių salotoms)
  • 1 arbatinis šaukštelis krapų (daržovių salotoms)
  • 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų baklažanų (pjaustyti kubeliais, daržovių salotoms)
  • 10 gramų česnakų (grūsti, daržovių salotoms)
  • 120 gramų pomidorų pastos (švieži, daržovių salotoms)
  • 60 gramų porų (pjaustyti kubeliais, daržovių salotoms)
  • 60 gramų kvietinių miltų
  • 60 gramų alyvuogių aliejaus (daržovių salotoms)
  • šiek tiek grietinėlės (papuošimui)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek druskos (daržovių salotoms)
  • 60 gramų aliejaus (daržovių)
  • 700 gramų žuvies (baltoji, filė)
  • 150 gramų cukinijos (pjaustytos kubeliais, daržovių salotoms)
  • 1 arbatinis šaukštelis krapų (daržovių salotoms)
  • 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ingredientų kiekis nurodytas 4 asmenims.

    Įdėkite žuvį į dubenį, apšlakstykite žaliųjų citrinų sultimis, pagardinkite druska ir SANTA MARIA juodaisiais pipirais. Palikite marinuotis 10 min. Apvoliokite žuvį miltuose ir kepkite įkaitintoje keptuvėje. Kitoje keptuvėje alyvų aliejuje 3 min. pakepinkite cukinijas ir baklažanus. Sudėkite porus su česnakais ir šiek tiek pakepkite. Vėliau įdėkite pomidorus, SANTA MARIA krapus, druską ir maišydami kepkite dar 5 min. Lėkštėje išdėliokite daržoves, o ant viršaus keptą žuvį ir patiekite su grietine.

Autorius: Santa Maria

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų