REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas kopūstų
  • 0.5 stiklinės ryžių
  • 100 gramų svogūnų
  • 500 gramų jautienos faršo (su kiauliena maišytas)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pomidorų padažui:
    1 – 2 tirpaus sultinio kubeliai,
    3 šaukštai pomidorų tyrės,
    2 šaukštai sviesto,
    Pipirų,
    Druskos.

    Svogūnų padažui:
    1,5 stiklinės mėsos sultinio,
    4 svogūnai,
    Šaukštas miltų,
    Šaukštas sviesto,
    2 šaukštai tirštos 30 % riebumo grietinės,
    0,5 šaukštelio baltųjų pipirų,
    Žiupsnelis muskato riešuto,
    Cukraus,
    Druskos.

    Gaminimas:
    Paruošiamas įdaras: išverdami birūs ryžiai, nulupamas svogūnas, sukapojams ir pakepinams svieste.

    Į mėsą sudedamas apkeptas svogūnas, kiaušinis, pasūdoma, įdedama pipirų ir gerai išmaišoma.

    Ant išvirto atskirto kopūsto lapų dedamas įdaras ir vyniojama kaip parodyta foto. Nupjaustami pakietėjimai peiliu.

    Balandėlius dėti į kopūstų lapais, tarkuotomis morkomis, ptžrieskoniais pabarstytą puodą, užpilti pomidorų arba svogūnų padažu ir virti uždengus 40 – 60 min, troškinti ant mažos ugnies. Padažą galima paskaninti grietine.

    Padažai:
    Pomodorų padažui sultinio kubelius užpilti 3 stiklinėmis karšto vandens, sudėti pomidorų tyrę ir sviestą. Pasūdyti, įberti žiupsnelį pipirų ir cukraus.

    Svogūnų padažui svogūnus nulupti, sukapoti, užpilti sultiniu, išvirti ir viską pertrinti per sietelį. Miltus pakepinti svieste, atskiesti šaltu sultiniu, sudėti prieskonius ir išmaišyti. Padažą užvirinti, nukelti nuo ugnies, supilti giretinę ir gerai išplakti.


    Štai dar keli balandėlių įdarai:

    Daržovių įdaras: 5 morkos, 3 svogūnai, kiaušinis, pusė stiklinės ryžių, šaukštas sviesto, šaukštas miltų, druska, sultinys.

    Daržoves nuvalyti, susmulkinti, pakepinti sviestu, apibarstyti miltais, druska, įpilti sultinio ir patroškinti. Į atvėsusias daržoves sudėti pusiau išvirusius ryžius, įmušti kiaušinį ir viską gerai išmaišyti.

    Varškės įdaras: 500 g varškės, pusė stiklinės ryžių, šaukštas sviesto, pusė stiklinės grietinės, kiaušinis, druska, cukrus.

    Išverdama biri ryžių košė, sudedama ištrinta varškė, įmušamas kiaušinis, supilama grietinė, įberiama žiupsnis cukraus, pasūdoma ir viskas gerai išmaišoma.



    Tad darykite taip kaip labiausiai mėgstate ! Mums labiausiai patinka su mėsyte bei su padažais .Skanaus !

Autorius: Roberta

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas kopūstų
  • 0.5 stiklinės ryžių
  • 100 gramų svogūnų
  • 500 gramų jautienos faršo (su kiauliena maišytas)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pomidorų padažui:
    1 – 2 tirpaus sultinio kubeliai,
    3 šaukštai pomidorų tyrės,
    2 šaukštai sviesto,
    Pipirų,
    Druskos.

    Svogūnų padažui:
    1,5 stiklinės mėsos sultinio,
    4 svogūnai,
    Šaukštas miltų,
    Šaukštas sviesto,
    2 šaukštai tirštos 30 % riebumo grietinės,
    0,5 šaukštelio baltųjų pipirų,
    Žiupsnelis muskato riešuto,
    Cukraus,
    Druskos.

    Gaminimas:
    Paruošiamas įdaras: išverdami birūs ryžiai, nulupamas svogūnas, sukapojams ir pakepinams svieste.

    Į mėsą sudedamas apkeptas svogūnas, kiaušinis, pasūdoma, įdedama pipirų ir gerai išmaišoma.

    Ant išvirto atskirto kopūsto lapų dedamas įdaras ir vyniojama kaip parodyta foto. Nupjaustami pakietėjimai peiliu.

    Balandėlius dėti į kopūstų lapais, tarkuotomis morkomis, ptžrieskoniais pabarstytą puodą, užpilti pomidorų arba svogūnų padažu ir virti uždengus 40 – 60 min, troškinti ant mažos ugnies. Padažą galima paskaninti grietine.

    Padažai:
    Pomodorų padažui sultinio kubelius užpilti 3 stiklinėmis karšto vandens, sudėti pomidorų tyrę ir sviestą. Pasūdyti, įberti žiupsnelį pipirų ir cukraus.

    Svogūnų padažui svogūnus nulupti, sukapoti, užpilti sultiniu, išvirti ir viską pertrinti per sietelį. Miltus pakepinti svieste, atskiesti šaltu sultiniu, sudėti prieskonius ir išmaišyti. Padažą užvirinti, nukelti nuo ugnies, supilti giretinę ir gerai išplakti.


    Štai dar keli balandėlių įdarai:

    Daržovių įdaras: 5 morkos, 3 svogūnai, kiaušinis, pusė stiklinės ryžių, šaukštas sviesto, šaukštas miltų, druska, sultinys.

    Daržoves nuvalyti, susmulkinti, pakepinti sviestu, apibarstyti miltais, druska, įpilti sultinio ir patroškinti. Į atvėsusias daržoves sudėti pusiau išvirusius ryžius, įmušti kiaušinį ir viską gerai išmaišyti.

    Varškės įdaras: 500 g varškės, pusė stiklinės ryžių, šaukštas sviesto, pusė stiklinės grietinės, kiaušinis, druska, cukrus.

    Išverdama biri ryžių košė, sudedama ištrinta varškė, įmušamas kiaušinis, supilama grietinė, įberiama žiupsnis cukraus, pasūdoma ir viskas gerai išmaišoma.



    Tad darykite taip kaip labiausiai mėgstate ! Mums labiausiai patinka su mėsyte bei su padažais .Skanaus !

Autorius: Roberta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų