• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Puikiausi pusryčiai - kreminė košė ir saldūs cinamonu kvepiantys obuoliai. Rytas tikrai bus saldesnis.

REKLAMA
REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė pieno (mėgiamas, apytikriai)
  • 50 gramų avižinių dribsnių
  • 1 vienetas obuolių (nedidelis)
  • 1 saujelė razinų
  • 1 arbatinis šaukštelis medaus
  • 1 arbatinis šaukštelis sviesto
  • 1 žiupsnelis cinamono

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 1

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į puodą suberkite avižinius dribsnius ir supilkite pieną, vis pamaišant, virkite. Jei patinka skystesnė košė, įpilkite daugiau pieno.
  2. Obuolius nulupkite ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.
  3. Keptuvėje išlydykite sviestą, sudėkite pjaustytus obuolius, medų, suberkite razinas, cinamoną. Kepinkite ant nedidelės ugnies, kol obuoliai suminkštės.
  4. Į dubenėlį sudėkite košę, o ant viršaus keptus obuolius. Skanaus!

Autorius: Eimantas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų