REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek aviečių
  • šiek tiek gervuogių
  • 70 gramų saulėgrąžų
  • 120 mililitrų vandens
  • 150 gramų juodojo šokolado
  • 1 valgomasis šaukštas želatinos
  • 50 gramų avižinių dribsnių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 1. Šokoladą ištirpinau.
    2. Šokoladą sumaišiau su dribsniais ir saulėgrąžų sėklomis. Tiesa, dribsnius užpyliau verdančiu vandeniu ir palaikiau per naktį termose.

    3. Indą tortui išklojau maistine plėvele ir ant jos sudėjau šokolado ir dribsnių mišinį. Palikau šaldytuve 1 val.

    4. Uogas nuploviau ir sudėjau ant jau sustengusio pyrago pagrindo.

    5. Pyrago viršų galite užpilti želės sluoksniu. Pyragą palaikiau šaldytuve dar 1 val.

    Skanaus!

Autorius: Gintarė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek aviečių
  • šiek tiek gervuogių
  • 70 gramų saulėgrąžų
  • 120 mililitrų vandens
  • 150 gramų juodojo šokolado
  • 1 valgomasis šaukštas želatinos
  • 50 gramų avižinių dribsnių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 1. Šokoladą ištirpinau.
    2. Šokoladą sumaišiau su dribsniais ir saulėgrąžų sėklomis. Tiesa, dribsnius užpyliau verdančiu vandeniu ir palaikiau per naktį termose.

    3. Indą tortui išklojau maistine plėvele ir ant jos sudėjau šokolado ir dribsnių mišinį. Palikau šaldytuve 1 val.

    4. Uogas nuploviau ir sudėjau ant jau sustengusio pyrago pagrindo.

    5. Pyrago viršų galite užpilti želės sluoksniu. Pyragą palaikiau šaldytuve dar 1 val.

    Skanaus!

Autorius: Gintarė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų