Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek aviečių
- šiek tiek gervuogių
- 70 gramų saulėgrąžų
- 120 mililitrų vandens
- 150 gramų juodojo šokolado
- 1 valgomasis šaukštas želatinos
- 50 gramų avižinių dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 1. Šokoladą ištirpinau.
2. Šokoladą sumaišiau su dribsniais ir saulėgrąžų sėklomis. Tiesa, dribsnius užpyliau verdančiu vandeniu ir palaikiau per naktį termose.
3. Indą tortui išklojau maistine plėvele ir ant jos sudėjau šokolado ir dribsnių mišinį. Palikau šaldytuve 1 val.
4. Uogas nuploviau ir sudėjau ant jau sustengusio pyrago pagrindo.
5. Pyrago viršų galite užpilti želės sluoksniu. Pyragą palaikiau šaldytuve dar 1 val.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek aviečių
- šiek tiek gervuogių
- 70 gramų saulėgrąžų
- 120 mililitrų vandens
- 150 gramų juodojo šokolado
- 1 valgomasis šaukštas želatinos
- 50 gramų avižinių dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 1. Šokoladą ištirpinau.
2. Šokoladą sumaišiau su dribsniais ir saulėgrąžų sėklomis. Tiesa, dribsnius užpyliau verdančiu vandeniu ir palaikiau per naktį termose.
3. Indą tortui išklojau maistine plėvele ir ant jos sudėjau šokolado ir dribsnių mišinį. Palikau šaldytuve 1 val.
4. Uogas nuploviau ir sudėjau ant jau sustengusio pyrago pagrindo.
5. Pyrago viršų galite užpilti želės sluoksniu. Pyragą palaikiau šaldytuve dar 1 val.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą