INGREDIENTAI:
  -   3   česnakų 
  -   šiek tiek   juodųjų pipirų (malti) 
  -   2 vienetai   pomidorų pastos 
  -   200 gramų   sūris 
  -   500 gramų   kiaulės nugarinės 
  -   šiek tiek   druskos 
  -   šiek tiek   prieskonių (kiaulienai) 
  
   Paruošimo laikas: Apie 5 min.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Sūris bei pomidorai supjaustomi storesnėmis riekelėmis.
 Kiaulienos nugarinė įpjaunama kas 1 cm ir įtrinama išspaustu česnaku, druska, pipirais bei prieskoniais.
 Į kiekvieną nugarinės tarpą dedama po riekelę sūrio bei pomidoro.
 Kepama apie 1 val. 180 laipsnių temperatūroje.
 Patiekiama šilta.
 Galima padekoruoti orkaitėje apkeptais grybais ir žalumynais.
 Skanaus.   
    Autorius: Gintarė 
     REKLAMA