INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 vienetai pomidorų pastos
- 200 gramų sūris
- 500 gramų kiaulės nugarinės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (kiaulienai)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sūris bei pomidorai supjaustomi storesnėmis riekelėmis.
Kiaulienos nugarinė įpjaunama kas 1 cm ir įtrinama išspaustu česnaku, druska, pipirais bei prieskoniais.
Į kiekvieną nugarinės tarpą dedama po riekelę sūrio bei pomidoro.
Kepama apie 1 val. 180 laipsnių temperatūroje.
Patiekiama šilta.
Galima padekoruoti orkaitėje apkeptais grybais ir žalumynais.
Skanaus.
Autorius: Gintarė
REKLAMA