REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 valgomasis šaukštas margarino
- 1 vienetas kiaušinių
- 4 vienetai dešrelių (didelės)
- 1 vienetas raugintų agurkų
- 100 gramų pievagrybių
- 50 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas grietinės
- šiek tiek kario
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 4 porcijoms.
Sūrį sutarkuokite, jei reikia susmulkinkite pievagrybius, supjaustykite smulkiai agurkelį. Kiaušinį išplakite su grietine ir prieskoniais, sudėkite visas daržoves. Dešreles perpjaukite išilgai ir įdarykite daržovėmis. Dėkite jas į margarinu išteptą skardą, apibarstykite sūriu ir kepkite apie 10 min. vidutinio karštumo orkaitėje. Skanu su bulvių koše ir marinuotais agurkėliais.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 valgomasis šaukštas margarino
- 1 vienetas kiaušinių
- 4 vienetai dešrelių (didelės)
- 1 vienetas raugintų agurkų
- 100 gramų pievagrybių
- 50 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas grietinės
- šiek tiek kario
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 4 porcijoms.
Sūrį sutarkuokite, jei reikia susmulkinkite pievagrybius, supjaustykite smulkiai agurkelį. Kiaušinį išplakite su grietine ir prieskoniais, sudėkite visas daržoves. Dešreles perpjaukite išilgai ir įdarykite daržovėmis. Dėkite jas į margarinu išteptą skardą, apibarstykite sūriu ir kepkite apie 10 min. vidutinio karštumo orkaitėje. Skanu su bulvių koše ir marinuotais agurkėliais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą