INGREDIENTAI:
- 2 vienetai baklažanų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 300 gramų pievagrybių
- 200 gramų sūris (pvz. Guoda (kietas))
- šiek tiek druskos
- 180 gramų mocarelos sūrio
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Baklažanus supjaustome 1 cm storio griežinėliais ir apibarstome druska. Palaikome 30 min. ir po to nuplauname ir nusausiname. Baklažanų griežinėlius pakepiname.
Grybus susmulkiname ir pakepiname apie 5 minutes.
Baklažanus sudedame į kepimo indą. Ant viršaus sudedame grybus. Mocarela sūrį supjaustome griežinėliais ir sudedame ant grybų. Po to apibarstome sutarkuotu fermentiniu sūriu ir kepame ~15-20 minučių 180 laipsnių orkaitėje.
Autorius: Barbora
REKLAMA