REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai baklažanų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 300 gramų pievagrybių
  • 200 gramų sūris (pvz. Guoda (kietas))
  • šiek tiek druskos
  • 180 gramų mocarelos sūrio

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai baklažanų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 300 gramų pievagrybių
  • 200 gramų sūris (pvz. Guoda (kietas))
  • šiek tiek druskos
  • 180 gramų mocarelos sūrio

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Baklažanus supjaustome 1 cm storio griežinėliais ir apibarstome druska. Palaikome 30 min. ir po to nuplauname ir nusausiname. Baklažanų griežinėlius pakepiname.
    Grybus susmulkiname ir pakepiname apie 5 minutes.
    Baklažanus sudedame į kepimo indą. Ant viršaus sudedame grybus. Mocarela sūrį supjaustome griežinėliais ir sudedame ant grybų. Po to apibarstome sutarkuotu fermentiniu sūriu ir kepame ~15-20 minučių 180 laipsnių orkaitėje.

Autorius: Barbora

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų