REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek laurų lapų (malti lapeliai)
  • šiek tiek rozmarino
  • 1 vienetas kiaulės kojų (karka)
  • 100 gramų majonezo
  • 2 arbatiniai šaukšteliai druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Karką virti apie valandą sūriame vandenyje su pipirais ir lapeliais. Po to išimti iš puodo ir aptrinti majonezu, pagardintu česnakais, rozmarinais, vėlgi lapeliais, pipirais ir druska. Kepti orkaitėje apie 45 min.
    Tinka Kalėdoms.

Autorius: Regina

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek laurų lapų (malti lapeliai)
  • šiek tiek rozmarino
  • 1 vienetas kiaulės kojų (karka)
  • 100 gramų majonezo
  • 2 arbatiniai šaukšteliai druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Karką virti apie valandą sūriame vandenyje su pipirais ir lapeliais. Po to išimti iš puodo ir aptrinti majonezu, pagardintu česnakais, rozmarinais, vėlgi lapeliais, pipirais ir druska. Kepti orkaitėje apie 45 min.
    Tinka Kalėdoms.

Autorius: Regina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų