REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas apelsinų (žievelė)
  • 120 gramų cukraus pudros (sirupui)
  • 120 gramų cukraus
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 100 mililitrų apelsinų sulčių
  • 50 mililitrų apelsinų sulčių (sirupui)
  • 150 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis sviesto (sirupui)
  • 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas apelsinų (žievelė)
  • 120 gramų cukraus pudros (sirupui)
  • 120 gramų cukraus
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 100 mililitrų apelsinų sulčių
  • 50 mililitrų apelsinų sulčių (sirupui)
  • 150 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis sviesto (sirupui)
  • 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išsukame minkštą sviestą su cukrumi.
    Įmušame ir įmaišome kiaušinius, supilame apelsinų sultis, žievelę ir dar kartą permaišome.
    Į tešlą iš lėto beriant įmaišome miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
    Tešlą supilame į kepimo indą, išteptą sviestu.
    Kepame 45 minutes 180° C orkaitėje.
    Kai pyragas iškeps ir atvės apipilkite pyragą sirupu ir palikite šaldytuve bent 1 valandai.
    Sirupas: apelsinų sultyse išmaišyta cukraus pudra su šaukšteliu tirpinto sviesto.

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų