Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 4 vienetai laurų lapų (lapai)
- 2 vienetai morkų
- 1 sauja petražolių
- 2 vienetai svogūnų
- 500 gramų antienos
- 1 stiklinė perlinių kruopų
- 1 ir 7/10 litro vandens
- 0.5 stiklinės grietinėlės
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Anties mėsą galite nukaulinti arba tiesiog virti su visais kaulais.
Užsimerkiame kruopas.
Antį išverdame pasūdytame vandenyje su pipirais ir lauro lapais.
Nugraibome susidariusias putas.
Išvirus vištienai į tą patį puodą dedame kubeliais susmulkintas nuskustas bulves, griežinėliais supjaustytas nuskustas morkas, išmirkusias kruopas ir verdame apie 20 min.
Susmulkintą svogūną pakepiname keptuvėje su sviestu ir sudedame į sriubą.
Išvirus daržovėms sudedame grietinėlę bei susmulkintas petražoles.
Patiekiame šiltą.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 4 vienetai laurų lapų (lapai)
- 2 vienetai morkų
- 1 sauja petražolių
- 2 vienetai svogūnų
- 500 gramų antienos
- 1 stiklinė perlinių kruopų
- 1 ir 7/10 litro vandens
- 0.5 stiklinės grietinėlės
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Anties mėsą galite nukaulinti arba tiesiog virti su visais kaulais.
Užsimerkiame kruopas.
Antį išverdame pasūdytame vandenyje su pipirais ir lauro lapais.
Nugraibome susidariusias putas.
Išvirus vištienai į tą patį puodą dedame kubeliais susmulkintas nuskustas bulves, griežinėliais supjaustytas nuskustas morkas, išmirkusias kruopas ir verdame apie 20 min.
Susmulkintą svogūną pakepiname keptuvėje su sviestu ir sudedame į sriubą.
Išvirus daržovėms sudedame grietinėlę bei susmulkintas petražoles.
Patiekiame šiltą.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą