REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės cukraus pudros
  • 5 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 1 stiklinė aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai konjako ((arba degtinė))

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš trynių, miltų, druskos bei konjako suminkyti tešlą.
    Padalinti mažais (apie 4 gramų) rutuliukais, kiekvieną iškočioti ant patepto aliejumi paviršiaus į 1,5-2 milimetrų storio paplotėlį. Paplotėlius 3 vietose įpjauti peiliu į centro pusę per trečdalį skersmens.
    Išvirti aliejuje ir pabarstyti cukraus pudra.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų