REKLAMA
  
  REKLAMA
     
 Porcijų skaičius: 10
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Visus žalumynus, česnaką, pipirus sudedam į švarų 3-jų litrų stiklainį. Sudedam iš anksto nuplautus agurkus, druską. Viską užpilame vandeniu ir pridengiame dangteliu. Stiklainį įstatom į indą ir paliekam 24 val.
 - Lygiai po 24 val. nupilame marinatą iš stiklainio į puodą ir užviriname, leidžiam pavirti 5 min. (pripilame 1 stiklinę vandens).
 -  Kol marinatas virs, į kitą didelį puodą arba į vonią pripilame šalto vandens. Verdančiu marinatu užpilame agurkus ir iš karto užsukame dangtelį. Užsuktą stiklainį iš karto dedam į šaltą vandenį ir paliekame, kol visiškai atvės (nebijokite, jis nesprogs). Atvėsus galima išnešti į rūsį.
Skanaus. 
REKLAMA
 
  
