• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1.5 kilogramo agurkų
  • 2 stiklinės serbentų (raudoni)
  • 4 vienetai česnakų
  • 4 vienetai gvazdikėlių
  • 4 vienetai laurų lapų (lapai)
  • 60 gramų druskos
  • 1.5 litro vandens
  • šiek tiek krapų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1.5 kilogramo agurkų
  • 2 stiklinės serbentų (raudoni)
  • 4 vienetai česnakų
  • 4 vienetai gvazdikėlių
  • 4 vienetai laurų lapų (lapai)
  • 60 gramų druskos
  • 1.5 litro vandens
  • šiek tiek krapų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vidutinio dydžio agurkus nuplaukite. Į gerai išplauto ir iškaitinto stikainio dugną dėkite prieskoninių žalumynų , berkite pipirų , gvazdikėlių, lauro lapelių. I agurkų tarpus berkite nuplautus ir nuo šakelių nuvalytus serbentus, berkite po saujelę. Tada užvirinkite vandenį, suberkite druską, kiek pavirkite, atvėsinkite ir marinatu užpilkite agurkus. Pripildytus stiklainius pridenkite steriliai nuvalytais dangteliais ir pasterizuokite verdančiame vandenyje 1 litro stikainius- 15 min., 2 litrų - 20 min. Stiklainius užsukite.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų