Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1.5 kilogramo agrastų
- 300 gramų cukraus (rudasis)
- 0.5 stiklinės erškėtrožių (žiedlapiai)
- 0.5 litro vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Užvirti puode vandenį su cukrumi.
Užvirus vandeniui sudėti agrastus bei erškėtrožės žiedlapius ir pavirti apie 20 min., kol kompotas įgaus rausvą spalvą.
Tikrai puikaus aromato ir skonio kompotas.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1.5 kilogramo agrastų
- 300 gramų cukraus (rudasis)
- 0.5 stiklinės erškėtrožių (žiedlapiai)
- 0.5 litro vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Užvirti puode vandenį su cukrumi.
Užvirus vandeniui sudėti agrastus bei erškėtrožės žiedlapius ir pavirti apie 20 min., kol kompotas įgaus rausvą spalvą.
Tikrai puikaus aromato ir skonio kompotas.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą