REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau rytoj, šeštadienį, 10.30 val. televizijos TV3 eteryje – jau kulinarinės laidos „Beatos virtuvė“ ketvirtasis sezonas. Beata Nicholson grįžta į eterį su atsinaujinusia laida: žiūrovų lauks ne tik Beatos išbandyti ir patikrinti receptai, bet ir žurnalistiniai virtuvės tyrimai bei įdomių žmonių gyvenimo istorijos. Pirmoje naujo sezono laidoje šeštadienį 10.30 val. Beata kvies TV3 žiūrovus gaudyti rudenį už spalvotų skvernų, eiti į lauką ir palydėti vasarą prie kepsninių ar „šašlykinių“. „Jūs nepatikėsit kokie šašlykų valgymo čempionai yra lietuviai – kažkada man didžiausio prekybos centro mėsininkai pasakojo, kad lietuviams per savaitgalį suvalgyti 60 tonų šašlykų – tikrai ne problema! Net neabejoju, kad kiekvienoje giminėje yra bent vienas šašlykų kepėjas, kuris drąsiai stoja prie šašlykinės ir užtikrintai varto iešmus“, – pasakoja B. Nicholson. O ką daryti, jei toks nesi? O šašlyko ar kitokio skaniai marinuoto kepsnio vis tiek norisi? „Tiesą sakant, ir mano šeimoje šašlykų eksperto vietą yra užėmęs mano tėtis Jonas. Todėl man ši laida, kurią kūrėme kartu su Lietuvos barbekiu asociacijos nariu Donatu Beinoru, buvo pilna atradimų“, – sako „Beatos virtuvės“ vedėja. Ką galima paruošti ant vienkartinės kepsninės? Kas geriau kepa – nuo seno lietuvių pamėgta stačiakampė malkomis kūrenama „šašlykinė“ ar dabar prekybos centrus užplūdusios įvairiausios kitokios kepsninės? Kaip užkurti malkas ar anglis be nuodingojo padegamojo skysčio ir kokie marinatai kokiai mėsai tinka? Į visus šiuos klausimus man padėjo atsakymus surasti Donatas – ne tik grilio čempionas, bet ir, pasak Beatos, labai smagus bei šnekus vyras. „O aš pasiūlysiu savo šios vasaros atradimą – kepsnius su glajumi – ir dar pabandysiu lietuvius įtikinti, kad ant grotelių guldyt galima ne tik mėsą, bet paruošti ir puikių užkandžių vegetarams“, – žada Beata. Naujoje laidos rubrikoje „Šiandien aš virtuvės šefas“ svečiuosis devynmetis Motiejus – jam šeimininkaut prie grilio nesutrukdys net akin įzvimbęs vabzdys... Beata primena, kad iki rugsėjo galo ji skelbia atranką 10–15 metų vaikų, kurie mėgsta gaminti ir galėtų prisidėti kuriant laidą „Beatos virtuvė“. Ką reikėtų padaryti? Adresu [email protected] atsiųsti neilgą laišką apie save – savo mėgstamiausius valgius ir linksmiausius nutikimus ar klaidas virtuvėje. Žinoma, būtinai pridėkite savo nuotrauką, ir galbūt netrukus išvysite save televizorių ekranuose. O kol orų prognozės vilioja į lauką, Beata siūlo, kaip paruošti baklažanus, paprikas ir kukurūzų burbuoles, kad jos iš lėkštės dingtų greičiau nei mėsa. Daržovių trio ant laužo receptą žiūrėkite specialiame filmuke televizijoje internete TV3 Play: http://goo.gl/TBAoun.

Jau rytoj, šeštadienį, 10.30 val. televizijos TV3 eteryje – jau kulinarinės laidos „Beatos virtuvė“ ketvirtasis sezonas. Beata Nicholson grįžta į eterį su atsinaujinusia laida: žiūrovų lauks ne tik Beatos išbandyti ir patikrinti receptai, bet ir žurnalistiniai virtuvės tyrimai bei įdomių žmonių gyvenimo istorijos. Pirmoje naujo sezono laidoje šeštadienį 10.30 val. Beata kvies TV3 žiūrovus gaudyti rudenį už spalvotų skvernų, eiti į lauką ir palydėti vasarą prie kepsninių ar „šašlykinių“. „Jūs nepatikėsit kokie šašlykų valgymo čempionai yra lietuviai – kažkada man didžiausio prekybos centro mėsininkai pasakojo, kad lietuviams per savaitgalį suvalgyti 60 tonų šašlykų – tikrai ne problema! Net neabejoju, kad kiekvienoje giminėje yra bent vienas šašlykų kepėjas, kuris drąsiai stoja prie šašlykinės ir užtikrintai varto iešmus“, – pasakoja B. Nicholson. O ką daryti, jei toks nesi? O šašlyko ar kitokio skaniai marinuoto kepsnio vis tiek norisi? „Tiesą sakant, ir mano šeimoje šašlykų eksperto vietą yra užėmęs mano tėtis Jonas. Todėl man ši laida, kurią kūrėme kartu su Lietuvos barbekiu asociacijos nariu Donatu Beinoru, buvo pilna atradimų“, – sako „Beatos virtuvės“ vedėja. Ką galima paruošti ant vienkartinės kepsninės? Kas geriau kepa – nuo seno lietuvių pamėgta stačiakampė malkomis kūrenama „šašlykinė“ ar dabar prekybos centrus užplūdusios įvairiausios kitokios kepsninės? Kaip užkurti malkas ar anglis be nuodingojo padegamojo skysčio ir kokie marinatai kokiai mėsai tinka? Į visus šiuos klausimus man padėjo atsakymus surasti Donatas – ne tik grilio čempionas, bet ir, pasak Beatos, labai smagus bei šnekus vyras. „O aš pasiūlysiu savo šios vasaros atradimą – kepsnius su glajumi – ir dar pabandysiu lietuvius įtikinti, kad ant grotelių guldyt galima ne tik mėsą, bet paruošti ir puikių užkandžių vegetarams“, – žada Beata. Naujoje laidos rubrikoje „Šiandien aš virtuvės šefas“ svečiuosis devynmetis Motiejus – jam šeimininkaut prie grilio nesutrukdys net akin įzvimbęs vabzdys... Beata primena, kad iki rugsėjo galo ji skelbia atranką 10–15 metų vaikų, kurie mėgsta gaminti ir galėtų prisidėti kuriant laidą „Beatos virtuvė“. Ką reikėtų padaryti? Adresu [email protected] atsiųsti neilgą laišką apie save – savo mėgstamiausius valgius ir linksmiausius nutikimus ar klaidas virtuvėje. Žinoma, būtinai pridėkite savo nuotrauką, ir galbūt netrukus išvysite save televizorių ekranuose. O kol orų prognozės vilioja į lauką, Beata siūlo, kaip paruošti baklažanus, paprikas ir kukurūzų burbuoles, kad jos iš lėkštės dingtų greičiau nei mėsa. Daržovių trio ant laužo receptą žiūrėkite specialiame filmuke televizijoje internete TV3 Play: http://goo.gl/TBAoun.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų