REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
19
Indrė Burlinskaitė (nuotr. Instagram)

Visai neseniai atšventėme rugsėjo 1-ąją, ir nors šiais metais ji kitokia, daugybė vaikų pasirodė mokyklose sveikindami savo mokytojus.

19

Visai neseniai atšventėme rugsėjo 1-ąją, ir nors šiais metais ji kitokia, daugybė vaikų pasirodė mokyklose sveikindami savo mokytojus.

REKLAMA

Vieną iš savo rugsėjo 1-ųjų prisiminė ir žinoma Lietuvos moteris, kuri socialiniuose tinkluose pasidalijo archyviniu kadru.

Nuotraukoje – kūno rengybos trenerė Indrė Burlinskaitė. Tiesa, čia ji atrodo tiesiog neatpažįstama, mat nors dabar yra žinoma kaip tamsiaplaukė, archyviniame kadre ji matoma šviesiais plaukais. 

Rankoje Indrė laiko gėlės, tad ir po nuotrauka, kuria pasidalijo rudens pirmosiomis dienomis, ji viską paaiškino – čia buvo užfiksuota beskubanti į mokyklą. „Su rugsėjo 1-ąja“, – trumpai brūkštelėjo ji.

O štai prieš Motinos dieną I. Burlinskaitė buvo pasidalijusi ir vaikystę primenčiu desertu – varškės nameliu.

„Varškės namelis – vaikystės desertas. Man jį gamindavo krikšto mama ir paliko tokį ispūdį, kad nusprendžiau artėjant mamos dienai atrasti mažiau kaloringą ir sveikesnį šio „Namuko“ variantą!

REKLAMA
REKLAMA

Beje, mes su Liudu sakome, kad toks išvaizdus ir be galo gardus desertas net galėtų būti puiki namų gamybos dovana mylimai mamai mamos dienos proga.

REKLAMA

Produktai, kurių reikės varškės namukui pasigaminti namuose:

500 g 9 proc. varškės;

2 pakelių becukrių sausainių (juos rasite „Maximose“, o, beje, greit patalpinsime video, kur pamatysite, kaip konkrečiai jie atrodo);

100 g agavos sirupo arba medaus;

100 g natūralaus jogurto;

60 g minkšto kambario temperatūros sviesto.

Glaistui reikės: 

200 ml kokosų pieno;

2 v.š. kokoso aliejaus;

Medaus arba agavos sirupo, kiek norit;

2 v.š. 99 proc. kakavos (galite ir vos vos mažiau dėti, kad nebūtų kartu. Žodžiu, ragaukite).

Kitas, paprastesnis variantas glaistui:

Plyta juodo bent 70 proc. šokolado;

Agavos arba medaus pagal norus;

Kokosų pieno (tiek, kad masė nebūtų per skysta. Video parodysiu, kaip turėtų atrodyti masė, kad glaistas gražiai padengtų produktą). 

Kadangi šio deserto gamybą aprašyti būtų sunku, paruošėme video“, – rašė I. Burlinskaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų