REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
Mantas Petruškevičius (nuotr. „AA Studio Photography“)

Jau ne vienerius metus pagrindinius sostinės restoranus, viešbučius ir butikus dekoruojantis Mantas Petruškevičius vis labiau savo talentą atskleidžia ir kituose miestuose: pavasarį Druskininkuose papuošė Šv. Mergelės Marijos Škaplierinės bažnyčios fasadą, o dabar dailina vieną pagrindinių šalies kurortų – Palangą.

10

Jau ne vienerius metus pagrindinius sostinės restoranus, viešbučius ir butikus dekoruojantis Mantas Petruškevičius vis labiau savo talentą atskleidžia ir kituose miestuose: pavasarį Druskininkuose papuošė Šv. Mergelės Marijos Škaplierinės bažnyčios fasadą, o dabar dailina vieną pagrindinių šalies kurortų – Palangą.

REKLAMA

Šįmet M.Petruškevičius kaip niekada anksčiau daug laiko praleidžia užsienyje dekoruodamas asmenines šventes. Italija, Šveicarija, Prancūzija – pagrindinės jo puošiamų vestuvių kryptys Europoje. Nors ten jis atranda ir kelias dienas poilsio, mielai apsilanko ir šalies pajūryje, rašo pranešime spaudai.

Mantas pastebi, kad Palanga kasmet keičia savo veidą į gerąją pusę. Kas kartą čia atvykti vis maloniau, nes miestas tvarkosi ir gražėja akyse: statomi nauji viešbučiai, naujam gyvenimui prikeliami istoriniai pastatai, gatvės ir parkai, duris atveria nauji modernūs restoranai.

REKLAMA
REKLAMA

„Didžiausią problemą išskirčiau restoranų ir barų terasas. Palangoje joms didelis dėmesys neskiriamas, kaip pavyzdžiui, didžiuosiuose miestuose. O turėtų būti priešingai, nes terasos įvaizdis traukia klientus užsukti. Juk daugeliui maloniau praleisti laiką ten, kur gražu“, – pastebi floristas.

REKLAMA

Išskirtiniu dekoru M.Petruškevičius šiais metais papuošė Palangoje veikiančio japoniškų patiekalų restorano „Sushi Masters“ terasą, paversdamas šią vietą jaukiu sodu. Dvi dienas kartu su komanda Mantas restoraną dekoravo geidžiamiausia sodų puošmena – visterijomis, derindamas jas su kitais žalumynais ir medžių šakomis. Dalis augalų – tiesiai iš miško, dalis – aukštos kokybės dirbtiniai.

„Niekada nebūna taip, kad atvykęs į būsimo dekoravimo vietą sulaukčiau prašymo, kaip tos erdvės turėtų atrodytų. Malonu, kad pasitikima mano vaizduote ir išmanymu. Ir šis kartas ne išimtis – kabančių sodų tematika visiems tiko ir patiko, o šiam restoranui suteikė išskirtinumo“, – tikina „Flower Couture by Mantas Petruškevičius“ įkūrėjas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų