REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sutikite, pagardinti majonezu mėgstamą mišrainę, mėgsta daugelis. Tačiau kokį pagardą rinktis, kad šis būtų ne tuščių kalorijų bomba, o maistingas ir vertingas, maistą pagardinantis priedas?

Sutikite, pagardinti majonezu mėgstamą mišrainę, mėgsta daugelis. Tačiau kokį pagardą rinktis, kad šis būtų ne tuščių kalorijų bomba, o maistingas ir vertingas, maistą pagardinantis priedas?

REKLAMA

Mitybos specialistė Vaida Kurpienė įsitikinusi, kad pats geriausias ir tinkamiausias valgyti - naminis majonezas. Namuose gaminamas majonezas susideda iš natūralių ir aiškių produktų, tokių kaip garstyčios, kiaušiniai, citrinos sultys, šalto spaudimo aliejus. 

Daugiau apie tai, koks majonezas turėtų būti, žiūrėkite vaizdo reportaže. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų