REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
Lašišos filė su užkeptomis bulvėmis (nuotr. asm. archyvo)

Airijoje gyvenantis Rimas Narkus ir toliau džiugina skaitytojus gardžių patiekalų receptais. Šiandien jis siūlo suvalgyti žuvies, kurią pagaminsite labai lengvai ir paprastai. 

10

Airijoje gyvenantis Rimas Narkus ir toliau džiugina skaitytojus gardžių patiekalų receptais. Šiandien jis siūlo suvalgyti žuvies, kurią pagaminsite labai lengvai ir paprastai. 

REKLAMA

Jo teigimu, lašišos filė pagaminti yra labai paprasta, o rezultatas priverčia aiktelėti net ir didžiausius gurmanus. 

Jums reikės:

500 gramų lašišos filė, žuvies prieskonių, druskos, pipirų, česnakų. Prie lašišos puikiai tinka bulvės. Jų reikės 8-10 vienetų, joms gardinti prireiks linų sėklų. 

Nuplaukite ir paruoškite lašišos filė kepimui. Užberkite pasirinktus prieskonius: žuvies, pipirus, smulkintus česnakus. Sudėkite į kepimo formą ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių. 

Bulves išvirkite su lupenomis, nulupkite, perpjaukite pusiau ir užberkite linų sėmenų. Užkepkite keptuvėje ir valgykite su kepta lašiša. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų