• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Artėja metas valgyti? Skrandis jau gurgia? Tučtuojau lėkite į virtuvę ir gaminkite neįtikėtinai gardžius ir lengvai paruošiamus blynelių tešloje keptus obuolius. 

Artėja metas valgyti? Skrandis jau gurgia? Tučtuojau lėkite į virtuvę ir gaminkite neįtikėtinai gardžius ir lengvai paruošiamus blynelių tešloje keptus obuolius. 

REKLAMA

Tinklaraštininkė Viktorija, savo patiekalais lepinanti tinklaraščio ,,Viktorijos virtuvė“ gerbėjus, su tv3.lt skaitytojais pasidalijo ypatingu receptu, kuris nepaliks abejingų. 

Reikės: 

5 vidutinio dydžio kietų obuolių 3 kiaušinių 1st. (200ml) pieno 1st. miltų 2v.š. aliejaus 2a.š. cukraus; Žiupsnelio druskos; Keleto lašų migdolų esencijos.

Kiaušinių baltymus atskiriame nuo trynių ir išplakame iki standumo. Atskirame inde trynius sumaišome su pienu, miltais, aliejumi, cukrumi ir druska. Gautą masę įmaišome į baltymus.

Obuolius nulupame, supjaustome griežinėliais ir tada išimame sėklytes. Griežinėlį mirkome tešloje ir dedame į įkaitintą keptuvę su trupučiu aliejaus. Kepame ant vidutinės ugnies, kol gražiai apskrunda. Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų