REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Didžiausiame LNK kulinariniame šou „Skonis“ dalyvių paruoštus delikatesus ragavo „Pop Ladies“ merginos. Tačiau ne mažiau pikantiška pasirodė pati ragautoja Natalija Bunkė, į „Skonį“ atvykusi su įspūdinga iškirpte.

Didžiausiame LNK kulinariniame šou „Skonis“ dalyvių paruoštus delikatesus ragavo „Pop Ladies“ merginos. Tačiau ne mažiau pikantiška pasirodė pati ragautoja Natalija Bunkė, į „Skonį“ atvykusi su įspūdinga iškirpte.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Taip, šis mūsų sceninis įvaizdis iš tiesų labai seksualus. Mano ir merginų iškirptės skirtingos, kad nebūtų nuobodu“, – šypsojosi „Skonio“ užkulisiuose Bunkė.

REKLAMA

Labiausiai iš „Skonio“ dalyvių patiekalų jai patiko Algirdo Liebaus pagamintas avies kepenėlių delikatesas. „Patiko ir pats dalyvis, nes yra mūsų gerbėjas ir moka visas mūsų dainas“, – sakė N. Bunkė.

„Skonio“ laida su „Pop Ladies“ eteryje pasirodys šį sekmadienį 19.30 per LNK.

Scenos diva prisipažino, kad labai mėgsta gaminti. „Gaminau daugiausiai iš visų „Pop ladies“ merginų. Dabar mano firminis patiekalas – pagal Oksanos Pikul receptą ruošti vištų sparneliai saldžiarūgščiame padaže. Gudrybė ta, kad sparnelius reikia iš pradžių apvirti ir tik tada kepti, o į kepimo pabaigą užpilti padažą su soja, kad jis karamelizuotųsi sykiu su sparneliais“, – virtuvės subtilybes atskleidė Natalija, pridūrusi, kad patiekalas visada sulaukia pasisekimo tarp svečių.

„Todėl dabar jį gaminu vos ne kas antrą dieną“, – „Skonio“ užkulisiuose kalbėjo N. Zvonkė.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų