• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Norite pajusti skonį radijo bangomis? Dvi Lietuvos radijo žurnalistės – Lina Okienė ir Aušra Jūraitė – sako, kad tai įmanoma. Nuo vasario 9-osios jos rengs specialią rubriką apie maistą ir maisto kultūrą Lietuvos radijo laidoje „Ryto garsai“.

REKLAMA
REKLAMA

Rubrika vadinsis „Radijo virtuvė“ ir bus transliuojama kiekvieną penktadienį 9.45 val. „Tuo metu prie radijo imtuvų kviečiame tuos, kuriems ne tas pats, ką valgo“, - sako „Radijo virtuvės“ autorės, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA

Iki šiol dauguma lietuviškų kulinarinių laidų tik pateikdavo receptus. Gal todėl ir neįsitvirtindavo? „Radijo virtuvėje“ apie maistą ir valgį kalbės ne tik kulinarai, bet ir dietologai, istorikai, psichologai ir net kunigai. Laidoje pateiktą receptą bus galima rasti specialioje „Radijo virtuvės“ svetainėje naujienų portale www.lrt.lt.

REKLAMA
REKLAMA

Kiekviena laida bus skiriama skirtingam produktui arba produktų grupei. Pirmoji, vasario 9 d., – picai, kuri Lietuvoje ne mažiau populiari negu gimtojoje Italijoje. Pasirodo, lietuviai jų suvalgo 8-kart daugiau, negu cepelinų...

Faktai, istorija, komentarai, kvapai ir garsai – „Radijo virtuvėje“ kiekvieną penktadienį be penkiolikos dešimtą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų