Puikus lietuviškų ir egzotiškų ingridientų derinys.
Jums reikės:
- 2 šaukštai aliejaus
 
- 2 vnt svogūnų
 
- 2 šaukštai aliejaus
 
- 1 čili pipiras
 
- 300 gr grybų
 
- druska
 
- pipirai
 
Paruošimas:
Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apie 5 minutes kepinkite svogūnus ir grybus, retkarčiais pamaišydami. Pasūdykite, įberkite pipirų bei susmulkintą čili ankštį. Supilkite vyną, suberkite krevetes (jei buvo šaldytos, prieš tai atšildykite) ir troškinkite apie 5 minutes. Patiekite kartu su padažu ir tosteryje paskrudinta duona, kurią galite pabarstyti druska ir įtrinti česnako skiltele.
REKLAMA
 
  
 
  
  
  
  
  
  
  
  
 