• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiausias restoranų tinklas Baltijos šalyse bei Suomijoje “Hesburger” jau vienerius metus sėkmingai prekiauja mėsainiais, įdarytais “Biovela“ perdirbtos jautienos maltiniais. “Biovela” tiekia mėsainių maltinius visiems “Hesburger” restoranams Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje.

Didžiausias restoranų tinklas Baltijos šalyse bei Suomijoje “Hesburger” jau vienerius metus sėkmingai prekiauja mėsainiais, įdarytais “Biovela“ perdirbtos jautienos maltiniais. “Biovela” tiekia mėsainių maltinius visiems “Hesburger” restoranams Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

“Džiaugiamės, kad sėkmingai bendradarbiaujame su viena didžiausių ir pažangiausių mėsos apdirbimo įmonių Lietuvoje. Prisidedame prie vietos verslo plėtros bei stiprinimo: žaliava superkama iš vietinių augintojų, o ją perdirba vietinė mėsos apdirbimo įmonė. Taip užtikriname, kad mūsų klientus pasiektų tik kokybiška produkcija. Vietinių tiekėjų ieškome visose Baltijos šalyse. Jau kurį laiką bendradarbiaujame su Latvijos įmonėmis: pieno perdirbėju “Food Union”, daržovių augintoju “SunCrisp”. Esame tikri, kad partnerystė su “Biovela” bus stabili ir tęsis daugybę metų”, – teigia Ieva Salmela, “Hesburger” plėtros direktorė.

REKLAMA

Iki šios dienos restoranų tinklas sunaudojo daugiau kaip vieną milijoną kilogramų “Bioveloje” perdirbtos jautienos. Tai - stabilaus ir patikimo bendradarbiavimo su Lietuvos partneriu pavyzdys. Pasak Ievos Salmelos, sutartyje griežtai nurodyta, kad tiekiamos žaliavos kokybė turi atitikti aukščiausius standartus, be to, tai turi būti 100 proc. mėsa be jokių priedų.

Pagal pasirašytą susitarimą “Biovela” naudoja tik Baltijos regiono galvijų mėsą iš augintojų Lietuvoje, Latvijoje bei Estijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip teigė Ieva Salmela, “Hesburger” ir ateityje ieškos naujų galimybių bendradarbiauti su vietos tiekėjais. Tokia šeimos verslo politika – nuolat mažinti logistikos kaštus ir visuomet, jei tik įmanoma, naudoti vietines žaliavas. Pirmosios derybos su mėsos perdirbėju prasidėjo prieš dvejus metus. Būsimam partneriui truko beveik metus tinkamai parengti gamybos technologijas, sukurti sistemą, kuri atitiktų reikalaujamą kokybę.

“Džiaugiamės, kad dirbame su tokio masto gerbiamu restoranų tinklu. Pradėję derybas, supratome, kad šis bendradarbiavimas pareikalaus nemažų investicijų naujai gamybos linijai įvesti, bet - pakeitimų reikalauja kiekvieno naujo produkto vystymas. Iki tol nė viena įmonė Lietuvoje maltinių mėsainiams negamino. Tapome pirmieji Baltijos šalyse, įdiegę mėsainių maltinių gamybos liniją. Įkūrėme naują specializuotą mėsainių produkcijos skyrių, išplėtėme laboratoriją, mūsų technologai sukūrė naują produktą. Kiekvienas naujas projektas kompanijai suteikia patirties ir kuria pridėtinę vertę. Mums be galo malonu ir naudinga, kad toks reiklus klientas kaip “Hesburger” įvertino kompanijos patirtį bei galimybes ir pasirinko mus kaip partnerį,“ – teigia “Biovela Group” generalinis direktorius Virginijus Kantauskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Iš viso į naują įrangą restoranų tinklo partneris investavo apie 5 mln. Lt.

Apie „Hesburger”

„Hesburger” – Suomijoje įsikūrusi šeimos bendrovė. Restoranų tinklas buvo įkurtas 1966 m., kai miestelyje Naantali buvo atidarytas grilio kioskas. Pirmasis „Hesburger“ restoranas duris atvėrė 1980 m. Turku, ir pamažu užkariavo vietinę rinką bei aplinkinius regionus. Iš viso 404 „Hesburger“ restoranuose dirba 6100 darbuotojų. Lietuvoje bendrovė veikia nuo 2007 m., šiuo metu 37-iuose restoranuose dirba 421 žmogus.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų