REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
98
„Uptown Bazaar“ atidarymas (nuotr. Organizatorių)

Vakar gardžiam maistui neabejingi, stilingas gastronomines vietas užsienyje ir Lietuvoje mėgstantys išbandyti gurmanai susirinko į „Uptown Bazaar” atidarymą.

98

Vakar gardžiam maistui neabejingi, stilingas gastronomines vietas užsienyje ir Lietuvoje mėgstantys išbandyti gurmanai susirinko į „Uptown Bazaar” atidarymą.

REKLAMA

Su nauja Vilniuje, Kauno gatvėje, įsikūrusia maitinimo ir prekybos vieta atvyko susipažinti tokie žinomi veidai kaip stilistė Agnė Jagelavičiūtė, kulinarinių laidų vedėja Beata Nicholson, prodiuseris ir gyvenimo būdo laidų vedėjas Edvardas Žičkus, dizaineris Liutauras Salasevičius, kelionių organizatorius Rimvydas Širvinskas – Makalius, dizainerė Viktorija Jakučinskaitė, muzikologė Zita Kelmickaitė, skaitmeninės rinkodaros specialistė Dovilė Filmanavičiūtė ir daugelis kitų gerai žinomų žmonių.

Pasak naujos urbanistinio stiliaus gastronominės vietos idėjos autorės ir šio projekto įgyvendintojos, nekilnojamojo turto projektų vystymo įmonės „Prodo” direktorės Renatos Polujanskienės, „Uptown Bazaar” tikslas suburti visus Vilniaus gurmanus bei sostinės svečius ne tik apsipirkti šviežių produktų, bet ir skaniai pavalgyti bei smagiai praleisti laiką. „Kviečiu geram maistui ir kokybiškiems produktams neabejingus gurmanus užsukti. Tai vieta, kurioje galėsite prisipildyti lėkštes ir viską, ko reikia gausiam Jūsų namų stalui, išsinešti namo. O greta naujai atsidariusiame „Figaro“ grožio salone galima bus ne tik pasigražinti, bet ir pailsėti nuo kasdienos rutinos”- teigia Renata Polujanskienė.

„Uptown Bazaar” atidarymo metu svečiai mėgavosi išskirtiniais pasaulio virtuvės patiekalais. Čia galima buvo išbandyti japoniškų, ispaniškų, olandiškų, meksikietiškų bei kitų tautų tradicinių patiekalų ir desertų. Linksmą gastronominio turgaus šurmulį ir puikią nuotaiką palaikė cirko artistai-kojukininkai. Šventėje dalyvavę vaikai buvo ne tik įtraukti į linksmuolių klounų pasirodymus, bet ir galėjo vaišintis įspūdingais saldėsiais, pamėgtais blyneliais bei niekur Lietuvoje neragautomis spurgomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų