• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV3 laida „La maistas“, kartu su garsiuoju virtuvės šefu Gian Luca Demarco, tęsia savo kulinarines keliones po visą Lietuvą. Šįkart Gian Luca gamino vieno kąsnio sumuštinius, pagardintus pelėsiniu sūriu ir jautiena.

TV3 laida „La maistas“, kartu su garsiuoju virtuvės šefu Gian Luca Demarco, tęsia savo kulinarines keliones po visą Lietuvą. Šįkart Gian Luca gamino vieno kąsnio sumuštinius, pagardintus pelėsiniu sūriu ir jautiena.

REKLAMA

Tai sveikesnis sumuštinio variantas, nudžiuginsiantis visus gurmanus. Tai puikus, greitai pagaminamas užkandis, kuris puikiai tik ir kasdienai, ir šventiniam stalui.

Vieno kąsnio sumuštiniai su pelėsiniu sūriu ir jautiena

Reikės: 1 vnt. Feel the beef marmurinės jautienos; 1 vnt. pastarnoko; Agotos 45% sėklų duonos; mėlynojo pelėsio sūrio; saujos lazdyno riešutų; druskos; pipirų; alyvuogių aliejaus; rozmarino.

Nulupame pastarnoką ir supjaustome plonais gabalėliais. Pastarnoku išklojame karšto oro gruzdintuvės dugną, beriame smulkintus lazdyno riešutus. Įpilame šiek tiek alyvuogių aliejaus ir pagardiname druska bei pipirais. Ant viršaus klojame jautieną, beriame pipirų, pilame šlakelį alyvuogių aliejaus ir 200 laipsnių temperatūroje kepame 10 minučių.

Duoną supjaustome kvadratėliais ir ant kiekvieno tepame mėlynojo pelėsio sūrį. Ant sūrio dedame jautienos juosteles ir pagardiname pastarnoko traškučiais. Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų