REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Prikepiau daug lietinių, prisukau su keliais įdarais ir, žinoma, užsišaldžiau. Esu minėjusi, kad mėgstu turėti šaldiklyje „paruoštukų“, kurie esant ekstra atveju labai pagelbėja. Blyneliai gavosi labai gardūs, o mes labai sotūs ir šaldiklis papildytas“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Prikepiau daug lietinių, prisukau su keliais įdarais ir, žinoma, užsišaldžiau. Esu minėjusi, kad mėgstu turėti šaldiklyje „paruoštukų“, kurie esant ekstra atveju labai pagelbėja. Blyneliai gavosi labai gardūs, o mes labai sotūs ir šaldiklis papildytas“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Lietinių tešlai reikės: 1 l pieno, 1 kiaušinio, 400 gr miltų, žiupsnelio druskos, aliejaus ar spirgučio keptuvei sutepti.

Įdarui: kiaulienos faršo, svogūno  kiaulienos prieskonių, maltų juodų pipirų, druskos.

Lietinių receptas

Iš recepte nurodytų produktų lietiniams, užmaišiau lietinių masę. Prikepiau lietinių. Keptuvėje, ant šlakelio aliejaus, pakepinau smulkiai pjaustytus svogūnus ir paskui sudėjau kiaulienos faršą. Kepant vis maišiau, kad faršas būtų birus, o ne gabalais.

Ant vienos lietinių pusės dėjau paruošto įdaro, susukau ir apkepiau keptuvėje iš abiejų pusių ant lydyto sviesto. Patiekiau su grietine, bet labai prie jų tinka spirgučių padažas. Skanaus!

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų