• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Labai skanios salotos žiemai. Tiks prie įvairių patiekalų pateikti kaip garnyrą“, – rašo tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė Edita.

„Labai skanios salotos žiemai. Tiks prie įvairių patiekalų pateikti kaip garnyrą“, – rašo tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė Edita.

REKLAMA

Išeiga: ~6 vnt. 0,5l talpos stiklainių: 2 kg agurkų; 0,5 kg paprikos (raudonosios arba geltonosios); 0,5 kg svogūnų; 0,5 kg morkų; 1 nedidelės čili paprikos; 1 galvutės česnako; 1,5 v.š. druskos; 100 g cukraus; 100 g 9proc. acto;  100 g saulėgrąžų aliejaus.

Į didelį dubenį dėkite pusiau ar pilnais griežinėliais pjaustytus agurkus, papriką – plonomis ir trumpomis juostelėmis, svogūnus – mažais kubeliais, morkas – sutarkuotas per burokinę tarką, čili papriką – smulkiais kubeliais, česnaką išpauskite per česnakų spaustuvą. 

Supilkite druską, cukrų, actą, aliejų ir gerai išmaišykite. Palikite stovėti kambario temperatūroje 2 val. ir būtinai kelis kartus per tą laiką permaišykite. Dėkite agurkus į pasterizuotus stiklainiukus (nepamirštant ir susidariusį skystį supilti) ir pridenkite iškaitintais dangteliais.

Imkite didelį puodą, ant dugno paklokite virtuvinį rankšluostį, išdėliokite stiklainius su agurkais, pripilkite vandens, kad apsemtų 3/4 stiklainio.

Baikit svaigt su tom daržovem zarnyno tampymas pilvo putimai ir pirsčiojimai kaip lyg butum turejas analiniu santykiu nesugebejimas sulaikyti žiedinio raumens....
O receptas tai be pabaigos. Negi tam puode iki žiemos laikyti?
,,ATRADO,,???Jau toks senas receptas,o ponia tik dabar ,,atrado,,?Geriau jau nesigirtų,o tv3 nerašinėtų.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų