REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Marinuoti, traškūs, aštrūs agurkėliai. Tobulai tinka prie kepsnio ar šašlykų. Bet patikėkite jie labai skanūs ir vieni. Kai pradedi valgyti, sunku sustoti. Tiesa juos suvartoti reikėtų greitai. Tai nėra konservuoti agurkai, o marinuojami greitam vartojimui“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

Marinuoti, traškūs, aštrūs agurkėliai. Tobulai tinka prie kepsnio ar šašlykų. Bet patikėkite jie labai skanūs ir vieni. Kai pradedi valgyti, sunku sustoti. Tiesa juos suvartoti reikėtų greitai. Tai nėra konservuoti agurkai, o marinuojami greitam vartojimui“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Porcijos: 10. Užtruksite apie 10 min. + laikas, kol agurkėliai marinuosis. Reikės: 1 kg agurkų; 1 v. š.  garstyčių grūdelių; 6 v. š.  sweet chilli padažo; 2 v. š. druskos; 30 g petražolių; 2 v. š. obuolių acto; 1 a. š.  čili dribsnių; 3 skiltelės česnako.

Marinuotų agurkų receptas

Agurkus nuplauname, nupjauname galiukus ir perpjauname pusiau išilgai.

Į dubenėlį dedame smulkintas petražoles, beriame druską, čili pipirų dribsnius, garstyčių grūdelius, pilame actą ir sweet chilli padažą. Gerai išmaišome.

Supilame marinatą ant agurkų, dedame smulkinto česnako ir gerai įmasažuojame agurkėlius.

Uždengiame, galima prispausti kažkuo sunkiu, bet aš taip nedariau. Paliekame per naktį, bet galima valgyti jau po kokių 6 valandų. Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų