Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Kad ir ka besakytumete cepelinai yra vis del to lietuviskas patiekalas nes taip dauguma lietuviu mano. Ir cia nieko blogo. Kaip ir kuldunai (ravioli) italiskas patiekalas nors juos savo nacianalinei virtuvei ivairiais pavadinimais priskiria ir Kinija ir kitos Europos salys. Visos tautos perima is kitu tautu ivairius patiekalus, juos kiek modifikuoja ir prsikiria savo nacionalinei virtuvei. Tad nera reikalo cia kompleksuotis ir saipytis.
ozelis,tikras ozys rusai mus ismoke gerti,dar pries rusus buvom apsimyze,dar po simto metu irgi busime apsimyze,geriam iki komos
Man tai juokinga, kad cepai - lietuvių valgis. Briedas, nes tokius kukulius iš bulbokų turi ir skandinavai, ir vokiečiai, ir kas tik nori. Bet juokingiausia, kai lietuviai sau priskyrė du grynai žydiškus valgius: šaltibarščius (aškenazių virtuvėje tai vadinama beje "Runkelių sriuba":) ir kugelį. Tik žydai savo bulvių plokštainio neapipila keulės taukais.
Man tai juokinga, kad cepai - lietuvių valgis. Briedas, nes tokius kukulius iš bulbokų turi ir skandinavai, ir vokiečiai, ir kas tik nori. Bet juokingiausia, kai lietuviai sau priskyrė du grynai žydiškus valgius: šaltibarščius (aškenazių virtuvėje tai vadinama beje "Runkelių sriuba":) ir kugelį. Tik žydai savo bulvių plokštainio neapipila keulės taukais.
Man tai juokinga, kad cepai - lietuvių valgis. Briedas, nes tokius kukulius iš bulbokų turi ir skandinavai, ir vokiečiai, ir kas tik nori. Bet juokingiausia, kai lietuviai sau priskyrė du grynai žydiškus valgius: šaltibarščius (aškenazių virtuvėje tai vadinama beje "Runkelių sriuba":) ir kugelį. Tik žydai savo bulvių plokštainio neapipila keulės taukais.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų