• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kiekvienas turime mėgstamiausią patiekalą ar maisto produktą, kuris mums sukelia tam tikrus prisiminimus, praskaidrina net pačią niūriausią nuotaiką. Stilistė Agnė Jagelavičiūtė atskleidė, kad maistas jai yra ne tik būdas išreikšti jausmus, bet ir susikalbėti su dvimečiu sūnumi.

Kiekvienas turime mėgstamiausią patiekalą ar maisto produktą, kuris mums sukelia tam tikrus prisiminimus, praskaidrina net pačią niūriausią nuotaiką. Stilistė Agnė Jagelavičiūtė atskleidė, kad maistas jai yra ne tik būdas išreikšti jausmus, bet ir susikalbėti su dvimečiu sūnumi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pati išleidusi receptų ir naudingų mitybos patarimų kulinarinę knygą, A. Jagelavičiūtė virtuvėje jaučiasi it žuvis vandenyje. Maistą moteris sieja su prisiminimais ir būdu rodyti meilę, per maistą randa ryšį su mažamečiu sūnumi Leonu.

REKLAMA

„Tai yra turbūt prisiminimų dalykas – juk mes visi prisimename ypatingas Kalėdas, kada valgėme močiutės mišrainę ar dar kažką. Pavyzdžiui, man tai yra vienintelis dalykas sukalbėti savo sūnų. Jis yra dviejų metų ir dar daug žodžių nesupranta, bet jis puikiai supranta žodį blynai, uogienė, „niam niam“. Maistas yra toks dalykas, kuriuo mes mokame rodyti meilę“, - sakė stilistė.

A.Jagelavičiūtės ir kitų žymių Lietuvos žmonių kulinarinės patirtys ir su maistu susiję prisiminimai – specialiame tv3.lt portalo rubrikos raudonaskilimas.lt video siužete.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų