REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trokštate sužinoti, kas jūsų laukia 2024-aisiais metais? Iki pat Naujųjų metų sutikimo jums pateiksime prognozes visiems Zodiako ženklams.

Trokštate sužinoti, kas jūsų laukia 2024-aisiais metais? Iki pat Naujųjų metų sutikimo jums pateiksime prognozes visiems Zodiako ženklams.

REKLAMA

Šį kartą astrologė Vaiva Budraitytė papasakojo, kas laukia Skorpiono Zodiako ženklo ateinančiais metais.

Vaiva, kas Skorpiono Zodiako ženklo atstovų laukia profesinėje srityje?

Po truputį vėl pradeda sektis, baigėsi jūsų sunkusis periodas. Šie metai darbinėje srityje jau bus ženkliai geresni, sėkmingesni, o neturintiems darbo, ieškantiems svajonių pareigų tikrai pavyks gauti geidžiamą vietą ir algą.

Jau balandį galite laimėti konkursą pareigoms užimti ar tiesiog gauti viliojantį pasiūlymą užimti pareigas. Labiausiai šiais metais seksis Skorpionams, kurie dirba su nekilnojamu turtu, nafta, požemiais, archeologija, antikvariatu ir pan.

Balandis ir rugsėjis bus sėkmingesni mėnesiai, tad jei net atrodys, kad niekas tuo metu nevyksta, vis tiek po kiek laiko pamatysite, kad net smulkiausias įvykis ateityje išvirs į didelę sėkmę.

REKLAMA
REKLAMA

Puikia seksis visus metus, ypač tiems verslininkams, kas savo srityje dirba seniai. Naujus verslus geriau atidarinėti antrą metų pusę. Balandį galite pagerinti darbo sąlygas, išplėsti gamybą ar kitaip suteikti savo įmonei galimybę suklestėti.

REKLAMA

Verslo sutartis geriau pasirašinėti balandį, rugsėjį. Tuo periodu pasirašytos sutartys jūsų nenuvils, galimas ilgas, tarpusavyje naudingas, bendradarbiavimas. Na, bet dar visus metus teks labai skaičiuoti, nes pajamos gali būti labai nestabilios ar nepakankamos. Šiaip šie metai – tai darbas, investicija į ateitį. Atsigavimas po sunkaus periodo.

Šiais metais turėtumėte stabilizuoti savo finansinę padėtį. Baigsis kraštutinumai, atsiras finansinis stabilumas, bet rimčiau išlaidauti nepalanku, reikės labai skaičiuoti ką, kur ir už kiek perkate. Tai kaupimo metai, įsigijimo tik būtiniausių dalykų. Net jei patys dirbate banke, neimkite jokių paskolų nesiskolinkite ir niekam nieko neskolinkite.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip seksis studentams, gimusiems po Skorpiono ženklu?

Nuo pavasario pajusite, kad galva lengva ir žinios, kurias būtina įsiminti be didesnių pastangų lieka galvoje. Nuo balandžio prasideda metas, kai net didžiausi skeptikai mokslo, mokymosi atžvilgiu, norės kažką studijuoti, gauti diplomą.

Net patys paprasčiausi kursai suteiks visiškai naujas galimybės siekti darbe didesnių aukštumų. Ypač gerai seksis tiems, kurie ruošiasi ar jau studijuoja architektūrą, landšaftą ir kitas su statiniais, žeme susijusias, profesijas. Pavasarinių egzaminų metu jums labiausiai seksis birželį.

Visus metus palanku kurti šeimą bus jau labai seniai susiformavusioms poroms, na toms, kurioms liko tik antspaudą pase padėti. Jei dar drugelių periodas, geriau palaukti kitų metų, kai sėkmė visame kame bus galutinai sugrįžusi. Palankūs metai vienišiams apsispręsti dėl šeimos pagausėjimo. Turintiems vaikų, nusimato pakankamai geri santykiai, džiaugsmas dėl jų pasiekimų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šiais metais tiks posakis – sena meilė nerūdija, tai reiškia, kad geresni santykiai ir stabilesni, jus tenkinantys jausmai bus seniai susiformavusiose porose. Naujos meilės nesuteiks daug džiaugsmo, tad galimi gausūs meilės nuotykiai ieškant tos vienintelės antros pusės. Birželio mėnuo bus palankus sutikti savo svajonių žmogų. Netikusius santykius nutraukite vasarį.

Pastaraisiais metais daugelis susirūpino ir savo sveikata. Ar kitais metais Skorpionų gera sveikata neapleis?

Tai nėra tas periodas, kai puikiai jausitės ir nereikės įdėti jokių pastangų. Šiais metais, kaip niekada turėsite sudėlioti savo sveikatinimosi planą ilgiems metams, suprasite, kad be savęs ribojimų ir stiprios valios niekas nevyksta.

Šiais metais vyks transformacija, tad atsipalaiduoti neturėsite kada, aišku, tie kurie esate sveiki, apsiribosite dieta ir sportu, profilaktika, o tie kas turite rūpestį dėl sveikatos, prastesnės savijautos, galite net gyvenimo vietą keisti norėdami geresnių rezultatų.

IŠSIBURT REIKĖJO KAD VYRAS PALIEKA O TADA KITIEM ATEITĮ VARAŽYR
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų