REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
22
2023-iųjų skyrybos

2023-aisiais metais Lietuvos pramogų pasaulyje netrūko tiek linksmų, tiek ir skaudžių įvykių. Šiemet nuaidėjo daugybė vestuvių, piršlybų, pagausėjo ne viena šeima. Tiesa, metai pasižymėjo ir kai kurių porų skyrybomis.

22

2023-aisiais metais Lietuvos pramogų pasaulyje netrūko tiek linksmų, tiek ir skaudžių įvykių. Šiemet nuaidėjo daugybė vestuvių, piršlybų, pagausėjo ne viena šeima. Tiesa, metai pasižymėjo ir kai kurių porų skyrybomis.

REKLAMA

Metams baigiantis, naujienų portalas tv3.lt apžvelgia 2023-iųjų pramogų pasaulio porų skyrybas. 

Viktorija Siegel ir Laurynas Suodaitis

Bene skandalingiausia skyrybų drama, apie kurią girdėjo kone kiekvienas lietuvis, įvyko ir ilgai tęsėsi tarp nuomonės formuotojos, verslininkės Viktorijos Siegel (29 m.) ir verslininko Lauryno Suodaičio (33 m.).

2021-aisiais metais susituokę verslininkai nuo šių metų balandžio įsivėlė į nesibaigiančią dramą, kurią lydėjo areštinė bei skandalingos vaiko dalybos ir pykčiai.

Visgi ne vieną mėnesį bylinėjęsi dėl vaiko globos, pora metų pabaigoje nusprendė viską spęsti taikiai ir ne per socialinius tinklus. 

REKLAMA
REKLAMA

Sergejus Maslobojevas ir Airinė Juodrytė

2023-iųjų balandį Lietuvą apskriejo žinia apie kikboksininko Sergejaus Maslobojevo ir grožio srityje dirbančios Airinės Juodrytės skyrybas.

REKLAMA

Tris vaikus – aštuonmetį Ramirą, trimetį Raoną ir dvimetę Rają – auginanti buvusi Sergejaus Maslobojevo žmona Airinė Juodrytė kiek anksčiau papasakojo, kad po kiek laiko santykiuose ji jautėsi nebe savimi.

Po kelių mėnesnių krepšinio varžybose Sergejus Maslobojevas buvo pastebėtas su žavia moterimi, kuri vėliau pasirodė esanti jo nauja mylimoji. .

Sergejaus draugė – gerai žinoma stilistė Santa Mišenytė.

Stanislavas Stavickis-Stano su Indre

Po 15 metų trukusios santuokos, antrą kartą, su žmona Indre išsiskyrė dainininkas, dainų autorius, kompozitorius ir muzikos prodiuseris Stanislavas Stavickis-Stano (42 m.).

REKLAMA
REKLAMA

Gandus apie skyrybas socialiniuose tinkluose rugpjūčio mėnesį patvirtino pats vyras. Jis patikino, kad su žmona kartu nebegyvena jau seniai. Skyrybos vyksta taikiai, tarp jų nebuvo jokių išdavysčių.

Simona Burbaitė ir Mantas Kolpertas

Kovo mėnesį „Mis Lietuva 2013“ pirmoji vicemis, tinklaraštininkė Simona Burbaitė-Kolpertė ir Matas Kolpertas paskelbė apie skyrybas.

Dėl santuokos nutraukimo į teismą kreipėsi ieškovu byloje tapęs M. Kolpertas.

Pora aukso žiedus sumainė 2022-ųjų metų rugpjūčio 24-ąją po daugiau nei dvylikos metų draugystės. Simona ir Matas susižadėjo Balio saloje 2020-aisiais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pramogų pasaulyje jau kuris laikas sklandė kalbos, kad S.Burbaitė puoselėja šiltus jausmus D. Laukiui, jų romanas užsiplieskė projekte  „Tangomanai“.

Andrius Užkalnis ir Fausta Marija Leščiauskaitė

Liepos mėnesį išsiskyrė apžvalgininkas, knygų autorius Andrius Užkalnis (52 m.)  ir „Užkalnio žurnalo“ vyr. redaktorė Fausta Marija Leščiauskaitė (29 m.).

Poros draugystė truko apie devynerius metus.

Apie pasikeitusį šeiminį statusą Andrius ir Fausta Marija pranešė socialiniuose tinkluose sekmadienio vakarą.

A. Užkalnis socialiniame tinkle „Facebook“ skelbė komentarų skyrybų tema nedalinsiantis: „Visi bendrai pradėti darbai ir visi bendri įsipareigojimai bus įvykdyti. Ačiū už supratimą ir pagarbą mūsų privatumui.“

Pora kartu buvo ne tik gyvenime, bet ir darbe. 2016-ųjų rudenį juodu pristatė bendrą projektą – „Užkalnio“ žurnalą.

stebėjom???jūs ką?
stebėjom???jūs ką?
Gal jūs ir stebėjot,mes žvengėme,šaipėmės, tiesiog linksminomės iš jų durnysčių
ypatingos ir kokius tolius pasiekusios žvaigždės
Jūs dar juos už tai apdovanokite
Jūs dar juos už tai apdovanokite
Kad išsiskyrė. Matyt, jau nebe toli ir iki to - tokie portalo TV3 standartai. Apgailėtini ir visi tie durniukai jūsų herojai, ir pats portalas. Šūdinų jums visiems naujųjų 2024 metų
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų