REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vokiečių superautomobilis „Mercedes-Benz SLS AMG“ gaminamas nuo 2010 metų. Tačiau jau kitų metų kovo mėnesį vokiečių koncernas nutrauks jo gamybą. Apie tai, cituodami savo šaltinius „Mercedes-Benz“ vadovybėje, šią savaitę praneša Vokietijos automobiliniai leidiniai.

REKLAMA
REKLAMA

Nors „Mercedes-Benz SLS AMG“ gali puikuotis visai padoria paklausa (atsižvelgiant į superautomobilių rinkos specifiką), tačiau vokiečiai nusprendė, kad kanoniniam naujausių laikų superautomobiliui jau laikas į pensiją. Priežastis labai žemiška – „Daimler AG“ gamykloje Zindelfingeno mieste visi pajėgumai kitų metų gale bus skirti būsimam „Mercedes-Benz SLC AMG“ modeliui.

REKLAMA

Teigiama, kad „Mercedes-Benz SLC“ tiesioginiu konkurentu kompanijos bosai mato ne ką kitą, kaip „Porsche 911“. „SLC AMG“ bus gerokai mažesnis ir lengvesnis nei dabartinis „SLS AMG“. Tokį vokiečių kompanijos žingsnį paaiškinti nesunku – dabartinis „Mercedes-Benz AMG SLS“ yra velnioniškai brangus ir sudėtingas. Pasiūlę rinkai prieinamesnį automobilį „Mercedes-Benz“ žmonės gali tikėtis didesnės komercinės sėkmės. Be to, sumažinus svorį ir dydį „Mercedes-Benz“ inžinieriams bus paprasčiau užtikrinti puikias valdymo charakteristikas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų