• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Portalas Balsas.lt kartu su mūsų šalies Bušido federacija pirmą kartą istorijoje rengia Lietuvos MMA Bušido kovotojo rinkimus. Nuo lapkričio 16 dienos iki gruodžio 16 dienos vyksiančiuose rinkimuose varžysis 12 pajėgiausių sportininkų, kuriuos pagal šių metų rezultatus atrinko Lietuvos Bušido federacija. Pristatome vieną iš rinkimuose dalyvaujančių kovotojų – Karolį Liukaitį.

REKLAMA
REKLAMA

2013 metų Lietuvos MMA bušido kovotojo rinkimai – balsuoti galėsite paspaudę ČIA.

Sporto klubas: „Titanas“

Gimimo metai: 1988

Ūgis: 175 cm

Svoris: 83 kg

Karjeros laimėjimai: 2007 metais Lietuvos jaunimo bokso čempionas; 2007 metais Lietuvos dziudo jaunimo čempionas; 2009 metais Lietuvos suaugusių bokso čempionato prizininkas; 2008 metais Lietuvos suaugusių dziudo čempionato prizininkas; 2009 metų Lietuvos „Grand Prix“ kovų be taisyklių čempionas iki 84 kg; 2009 ir 2010 metų Lietuvos Muay Thay čempionas.

REKLAMA

Reikšmingiausia pergalė 2013 metais: Rygoje K-1 pasaulio taurės turnyro prizininkas.

Karolio Liukaičio komentaras:

„Į dziudo salę 8 metų mane atvedė tėtis, čia sportavau iki 17 metų. Turėjau problemų su nugara ir visuomet norėjau išmėginti smūgių sporto šaką, todėl perėjau į boksą. Tris metus boksavausi, tuomet atėjau į „Titanas“ klubą. Mane patraukė bušido – matydavau kovas per televiziją ir norėjau būti „ant šviesų“ kaip geriausi kovotojai. Ringe stengiuosi tobulinti kojų smūgių techniką, bet pagrindinis ginklas lieka rankos. Esu užsispyręs, noriu ne tik sau, bet ir kitiems įrodyti, kad galiu. Nė žingsnio atgal.“

Trenerio Mariaus Misiūno komentaras:

„Karolio stiprioji pusė – fizinė jėga. Pagal savo svorį ir ūgį jis pasižymi didele fizine jėga.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų