REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Pramogų pasaulyje meilės romanų, skyrybų, neištikimybių ir simpatijų tiek daug, kad gerbėjai, stebėdami savo dievukų gyvenimus, kartais jau nebežino, ko tikėtis. Vis dėlto vieni po ilgų klystkelių ir ieškojimų, kiti – įsimylėję dar būdami „niolikos“ nusprendžia savo santykius įprasminti susituokdami.

Pramogų pasaulyje meilės romanų, skyrybų, neištikimybių ir simpatijų tiek daug, kad gerbėjai, stebėdami savo dievukų gyvenimus, kartais jau nebežino, ko tikėtis. Vis dėlto vieni po ilgų klystkelių ir ieškojimų, kiti – įsimylėję dar būdami „niolikos“ nusprendžia savo santykius įprasminti susituokdami.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

2013-ieji metai pretenduoja tapti vienais įspūdingiausių vestuvių fanatikams, mat savo meilę prie altoriaus prisiekti ketina ne viena garsi porelė. Bradas Pittas žada pagaliau vesti šešių savo vaikų motiną Angeliną Jolie, Britney Spears tikisi, kad trečioji santuoka bus paskutinė, o Jennifer Aniston po daugybės romanų pagaliau planuoja kurti šeimą ir tai dar – ne viskas...

REKLAMA

A. Jolie ir B. Pittas

Įžymioji aktorių porelė – Angelina Jolie ir Bradas Pittas jau seniai savo gerbėjus kankina belaukiant pagaliau įvyksiančios tuoktuvių ceremonijos. Jau septynerius metus kartu esanti pora ne kartą sakė tikrai susituoksianti, tik neaišku, kada.

Vis dėlto prieš keletą dienų žurnalui „People“ B. Pittas prisipažino, kad sumainyti žiedus su savo ilgamete partnere žada netrukus, o santuokos ceremonija turėtų vykti naktį: „Tai įvyks naktį. Ir jau greitai. Jaučiu dėl to gerą jausmą, kartu ir vis didėjantį spaudimą iš vaikų. Apskritai manau, kad tam atėjo tinkamas laikas“, – sakė aktorius.

REKLAMA
REKLAMA

48 metų B. Pittas ir 37 metų A. Jolie kartu augina 6 vaikus: 11 metų Maddoxą, 8 metų Paxą, 7 metų Zaharą, 6 metų Shiloh bei 4 metų dvynius Knoxą ir Vivienne.

B. Spears ir J. Trawickas

Visiems puikiai žinoma buvusi pop princesė Britney Spears maždaug prieš metus viešai paskelbė apie jos mylimojo Jasono Trawicko pasiūlymą tuoktis, kurį ji priėmusi be jokių abejonių.

Trečiąkart ištekėti planuojanti žvaigždė teigė tikinti, kad trečiasis kartas bus lemtingas ir ji pagaliau būsianti laiminga. B. Spears buvo ištekėjusi už vaikystės draugo, su kuriuo jiedu, paveikti emocijų ir alkoholio, spontaniškai susituokė Las Vegase. Judviejų santuoka truko dvi paras ir buvo abiejų nutarimu anuliuota.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Antroji santuoka įvyko su jos šokėju Kevinu Federlinu, su kuriuo atlikėja susilaukė dviejų sūnų. Tą kartą B. Spears iškėlė didelę puotą, tačiau po kelerių metų vedybų pora išsiskyrė.

Su dabartiniu mylimuoju J. Trawicku atlikėja teigia esanti labai laiminga ir mylima, nes būtent šis vyras, anot jos, ištraukė ją iš depresijos po nelaimingos meilės su vaikų tėvu.

J. Aniston ir J. Therouxas

Serialo „Draugai“ žvaigždė Jennifer Aniston taip pat 2013-aisiais žengs prie altoriaus - aktorei vasaros viduryje pasipiršo jos draugas Justinas Therouxas. Per savo gimtadienį pasipiršęs Justinas, kaip ir buvo galima tikėtis, sulaukė teigiamo atsakymo.

REKLAMA

Susipažinę 2011 m. gegužės mėnesį filmo „Wanderlust“ aikštelėje pora niekad neslėpė, kad jų santykiai idealūs: „Tai buvo pats nuostabiausias jausmas, patirtas filmavimo aikštelėje, - atskleidė aktorė. – Mes taip suartėjome, kad 3 mėnesius gyvenome kartu prie ežero, ten daug kalbėjome ir be perstojo juokėmės. Galima sakyti, mes tapome šeima.“

Po skandalingų aktorės skyrybų 2005-aisiais su B. Pittu ji turėjo ne vieną meilės romaną, tačiau visi santykiai baigėsi skyrybomis, todėl J. Aniston gerbėjai tikisi, kad šiuos santykius tikrai vainikuos vestuvės.

REKLAMA

J. Simpson ir E. Johnsonas

Dainininkė Jessica Simpson ir jos sužadėtinis NBA žvaigždė Ericas Johnsonas jau seniai kurstė kalbas apie būsimas judviejų vestuves, tačiau gerbėjams iki šiol neteko jų sulaukti.

Manoma, kad vestuvių planus šiai porelei „patrukdė“ nėštumas – pavasarį jiedu susilaukė dukrelės. Pasklidus žinioms apie Jessicos nėštumą, žiniasklaida ėmė svarstyti apie greitas vestuves, tačiau pati pora teigė, kad niekur neskubės, ramiai sulauks pirmagimio, o tada jau galvos ir apie vestuves.

Panašu, kad dukrelė jau bus ūgtelėjusi, todėl kitąmet vestuvėms jau niekas nesutrukdys.

M. Cyrus ir L. Hemsworthas

Vasaros pradžioje filmo „Bado žaidynės“ („Hunger Games“) žvaigždė Liamas Hemsworthas pasipiršo dainininkei ir aktorei Miley Cyrus. Pora nusprendė susituokti po trejus metus trukusios draugystės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Esu be galo laiminga būdama susižadėjusi ir tikiuosi su Liamu nugyventi laimingą gyvenimą“, – tuomet sakė dar 19-metė M. Cyrus.

Neseniai dvidešimtąjį gimtadienį atšventusi populiaraus paauglių serialo „Hanah Montana“ herojė teigė, kad vestuvės, įvyksiančios kitąmet, bus prabangios ir įspūdingos, o jaunieji planuoja atšokti net tris jų meilę vainikuosiančias ceremonijas.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų