REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos radijo klausytojai skambiausia ir populiariausia 2008 metų daina išrinko Roko Radzevičiaus dainą „Baltas brolis“. Ją atlieka Aistė Smilgevičiūtė ir grupė „Skylė“. Antrą vietą užėmė grupės „Fuego“ daina „Būk šalia“, trečią – Marijono Mikutavičiaus daina „Degančios rankos“.

REKLAMA
REKLAMA

Toliau skambiausių dainų dešimtukas išsirikiavo tokia tvarka:

4. A. Mamontovas – „Geltona, žalia, raudona“

5. J. Milius – „Nomads In The Night“

6. Jurga – „Smėlio žmonės“

7. Justas – „Ateinu rytoj“

8. K. Kerbedis – „Su tavim aš būčiau Dievas“

9. G. Skerytė  ir  E. Sipavičius – „Kaštonai“

10. „Antis “ –  „Sustok akimirka“

Lietuvos radijo klausytojai populiariausią dainą rinko balsuodami telefonu laidoje "Muzikinis vidudienis" ir LRT interneto svetainėje .

REKLAMA

Šis konkursas - jau septintasis Lietuvos radijo ir „Muzikinio vidudienio“ istorijoje.

"Labai smagu ir be galo  džiaugiamės, kad  mūsų kūrybą, dainas įvertino Lietuvos radijo klausytojai,  kad mūsų dainos sulaukė atgarsio. Šis įvertinimas mums labai svarbus", – šventinėje laidoje „Muzikinis vidudienis “ atsiimdami apdovanojimą sakė Aistė Smilgevičiūtė ir Rokas Radzevičius . „Šie metai mums buvo nepaprastai spalvingi ir intensyvūs, ypač džiaugiamės  albumo „Povandeninės kronikos“ sėkme , su šiomis dainomis aplankėme nemažai Lietuvos miestų “ – savo  mintimis dalijosi laidos svečiai .

Pernai lapkritį išleistas Aistės Smilgevičiūtės ir grupės „Skylė“ albumas „Povandeninės kronikos“ tapo viena didžiausių sensacijų Lietuvos muzikiniame gyvenime. Po septynerių metų pertraukos pasirodžiusį naujų dainų albumą, išsiskiriantį įrašo kokybe, energetika ir gilumu, aukščiausiais balais įvertino ir muzikos kritikai, ir lietuviškos muzikos gerbėjai. „Povandeninės kronikos“ grupei pelnė ir ne vieną svarų apdovanojimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų