• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiuos metus paskelbus Vaikų kultūros metais, Vyriausybė posėdyje trečiadienį patvirtino Vaikų kultūros metų minėjimo komisiją.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip pranešė Vyriausybės spaudos tarnyba, komisijos pirmininku paskirtas Švietimo ir mokslo ministerijos valstybės sekretorius Dainius Numgaudis. Vaikų kultūros metų renginių programą pavesta sudaryti Švietimo ir mokslo ministerijai.

REKLAMA

Vaikų kultūros metais vyks vaikų piešinių konkursai "Piešiame Vaiko kultūros metų emblemą", "Mokykla - kultūros židinys", mokyklos muziejaus savaitė, mokyklinio teatro savaitė. Kartu su kitomis institucijomis bus finansuojamas populiarus mokinių dainų konkursas "Dainų dainelė", respublikinis jaunųjų vokalistų festivalis-konkursas "Mažųjų angelų opera", respublikinis vaikų ir jaunuolių su negalia muzikinės raiškos festivalis "Aš ir tu - mes kartu" ir daugelis kitų renginių.

REKLAMA
REKLAMA

Šiai datai skirtas ir tarptautinis projektas "Europos orkestras" (Vilniaus ir Graco miestų vaikų simfoninis orkestras).

Švietimo ir mokslo ministerija 2007 metais taip pat skyrė lėšų Kryptingo vaikų užimtumo, Pilietinio ir tautinio ugdymo, Gabių vaikų ir jaunimo ugdymo projektams, kurių įgyvendinimas siejasi su Vaikų kultūros metams skirta programa.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų