Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Taip valgyti lašinius, mėsą, bulves, košes bet ne burgerius. Aiškina man čia vegetaras kad visi turi būti vegetarai. Kam žmogui tada dantys ir atsimink kokioj klimato juostoj gyveni. Mėsa ir jos riebalas didelis blogis o saikingas jos vartojimas yra geras elastienos ir enerhijos šaltinis.
@Reikia naminius lašinius
Kai sėdi "ofise" ir ryji lašinius, tai nežinau.
Tavo nosies, tikriausiai darai cirkus lovoje
Va tai tau.....
Norint virškinti riebalus reik turėti gerą skrandį.Ką daryt jei tokio neturi,kaip aš.Negali daug ko valgyti mėsos,riebiai nes tai varo i širdies kraujagysles,kraujotaka.Sukelia refliuksą,atsiranda daugiau cholesterolio.Tada turi rinktis,tai ką gali valgyti.Taip mes šauriečiai,kas tinka mums tas netinka,anglams,italams ir kitoms tautoms.Tai yra sunkus maistas apie kuri aprašyta.
@Mari
Virškinama ne skrandyje?
O kas kūrė Lietuvius? Čia pagal putiną, kad Lietuvą sukūrė rusija? Čia to dabar mokina žurnalustus?
@Na ir autorės bukumas
Labai žemas lygis.
Lietuviai sukurti geriau virškinti riebalus? Atskleidė, kaip galėtų keistis net tik mūsų mityba, bet ir išvaizda