Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
pagaliau suprasti koks skirtumas tarp fizinio aktyvumo mūsų protėvių ir dabartinių žmonių, nes protėviai dirbo sunkiai fiziškai kas reikalavo atitinkamos mitybos, dabar krūviai tikrai nebe tokie ir reikia prie prisitaikyti bet matom į pc nuėję vyrus su ant didelio pilvo galo nusmukusiais šortais, todėl ir reikia kažkiek keisti mitybą mažinant gyvulinių riebalų kiekius ir labai mažinant baltus miltus bei cukraus turinčius produktus juo paliekant didžiosioms šventėms
B b tampyt labiau sukurti. Nes bobos cia levos, o bi bys ne ozys, karklais nepasersi, tai reik patampyt
ką suvalgo, tą sveikas skrandis virškina. O valgo tą, kam turi apetitą. Vis išenda kokia kikimara ir ima postringauti apie maistą. Antai jau ir iki pieno prisikasė - "yra aresno!" Arseno yra visur, kur gruntiniame vandenyje yra arseno. Tad ir žalumynai gali labai sėkmingai turėti arseno.
Nieko mes nesiruošiame keisti
Nieko mes nesiruošiame keisti
Viskas pas mus gerai.
Virškinti kugelį, cepelinus ir vėdarus.
Taip valgyti lašinius, mėsą, bulves, košes bet ne burgerius. Aiškina man čia vegetaras kad visi turi būti vegetarai. Kam žmogui tada dantys ir atsimink kokioj klimato juostoj gyveni. Mėsa ir jos riebalas didelis blogis o saikingas jos vartojimas yra geras elastienos ir enerhijos šaltinis.
Tavo nosies, tikriausiai darai cirkus lovoje
Va tai tau.....
Norint virškinti riebalus reik turėti gerą skrandį.Ką daryt jei tokio neturi,kaip aš.Negali daug ko valgyti mėsos,riebiai nes tai varo i širdies kraujagysles,kraujotaka.Sukelia refliuksą,atsiranda daugiau cholesterolio.Tada turi rinktis,tai ką gali valgyti.Taip mes šauriečiai,kas tinka mums tas netinka,anglams,italams ir kitoms tautoms.Tai yra sunkus maistas apie kuri aprašyta.
@Mari Virškinama ne skrandyje?
O kas kūrė Lietuvius? Čia pagal putiną, kad Lietuvą sukūrė rusija? Čia to dabar mokina žurnalustus?
@Na ir autorės bukumas Labai žemas lygis.

Skaitomiausios naujienos




Į viršų