Pastaruoju metu Kuršių mariose, Smiltynės pusėje, žūklaujantys žvejai pagauna jiems iki šiol nematytą žuvį. Žvejojantys vyrai sako, kad naujoji žuvis ypatingai gerai kimba ir yra juodos spalvos. Nežinomą žuvį sužvejojęs Tadas „Vox Maris“ žinioms pasakojo, jog kaip visada jis tikėjęsis pagauti gerai jam pažįstamų žuvų: ešerių, karšių. Pirmą kartą užkibęs grundulas nustebino, jau daugiau nei 20 metų žūklaujantį klaipėdietį. Žvejys teigė, iš pradžių galvojęs, jog sugavo jūrų velnią. Per valandą Tadas iš vandens ištraukė apie 20 vnt. naujųjų žuvų. Grundulų paragavęs žvejys tvirtino, jog jų mėsa yra balta ir skoniu primena menkę. Meškeriotojas džiaugėsi, jog grundulų nereikia skusti, esą pakanka išvalyti žuvies vidinius organus ir iškart galima kepti.
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą