REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Trečiadienį popiet skaitytojai jau dalijasi liūties vaizdais
14

 

Ketvirtadienį Kaune kilus smarkiai liūčiai, keli automobiliai įvažiavo į atsivėrusį vandens nuotekų šulinį, ant vieno automobilio užkrito šaka.

 

Kaip BNS sakė Kauno apskrities policijos atstovė Justina Kazragytė, dėl gausaus lietaus policija sulaikė trijų pranešimų: Karaliaus Mindaugo prospekte liūtis pakėlė nuotekų šulinio dangtį ir į jį įvažiavo du automobiliai: 14.18 val. į šulinį įvažiavo „Opel“, maždaug pusvalandžiu vėliau – „Mercedes Benz“ automobilis.

Taip pat policija 13.50 val. gavo pranešimą, kad Benediktinų gatvėje Kaune ant važiuojančio automobilio „Mercedes Benz“ užkrito medžio šaka. Žmonės įvykio metu nenukentėjo.

Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba pranešė, kad ant pravažiuojančių automobilių užkritus šakoms buvo nutraukti elektros laidai, todėl iš automobilio negalėjo išlipti mažametis vaikas ir moteris. Ugniagesiai laidus nuo automobilio pašalino ir padėjo žmonėms išlipti.

REKLAMA
REKLAMA

Kauno ugniagesiai gavo dar du pranešimus apie Pabradės ir Armališkių gatvėse ant kelio nuvirtusius medžius.

„Kauno vandenų“ duomenimis, pirmąjį kartą prasidėjus liūčiai gauti pranešimai dėl apsemtų Geležinio vilko, Žemaičių, Mituvos, Kęstučio, S. Žukausko gatvių. Pranešimų apie liūties padarytus nuostolius negauta.

REKLAMA

Antrą kartą prasidėjus liūčiai taip pat pranešta apie semiamas Jonavos, Birželio 23 – iosios gatves, Karaliaus Mindaugo bei Savanorių prospektus.

Bendrai „Kauno vandenų“ avarinė tarnyba sulaukė trisdešimties pranešimų, keturi iš jų – dėl gatvėse nukeltų lietaus nuotekų šulinių dangčių.

Hidrometeorologijos tarnyba prognozuoja, kad lietingi orai laikysis ir artimiausiomis dienomis, kai kur galimas smarkus lietus.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų