REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ne visiems politikams šmėžavimas įvairiuose televizijos projektuose atnešė sėkmę savivaldybių rinkimuose.

REKLAMA
REKLAMA

Bene palankiausia sėkmė šypsojosi A. Zuoko koalicijos sąraše esančiam Žilvinui Šilgaliui, kuris, dar gerokai iki rinkimų, buvo linksniuojamas žiniasklaidos ir etikos sargų dėl dalyvavimo televiziniuose šokių projektuose, pasirodymo ekrane pusnuogiu, ar persirengusiu moterimi.

REKLAMA

Visagalė televizija

Ž. Šilgalis (Balsas.lt nuotr.)Ž. Šilgalis (Balsas.lt nuotr.)

Triuškinanti A. Zuoko šalininkų pergalė Vilniuje atvėrė kelią Ž. Šilgaliui į savivaldybę, tačiau politikas neskuba užleisti Seimo nario kėdės mainais į miesto tarybos nario postą. „Tai priklausys nuo to, kaip vyks derybinis procesas. Mes atėjome ne būti, o dirbti“, - sakė Ž. Šilgalis, nekomentuodamas, ar dalyvavimas televizijos laidose padėjo jam pasiekti aukštų rezultatų rinkimuose.

REKLAMA
REKLAMA

Kur kas prastesniais rinkėjų vertinimais tenkinasi ir kitas Seimo narys Andrius Šedžius. Į rinkimus ėjęs Nepartinių kandidatų koalicijoje, kaip ir kiti nepriklausomi kandidatai, jis patyrė visišką fiasko – Vilniuje nepartiniai nesurinko nė pusės procento rinkėjų balsų.

A. Šedžius portalui balsas.lt aiškino, kad savivaldos rinkimai yra geriausias veidrodis prieš Seimo rinkimus. Politikas mano, kad dar yra laiko susimąstyti, ką reikėtų keisti, kad pasikeistų ir rinkėjų nuomonė.

„Manau, kad tai yra daugiau, galbūt, suinteresuotų politinių oponentų, kurie užsako antireklamą televizijoje, įtaka, nes visą mėnesį A. Šedžius tendencingai buvo rodomas, kaip negatyvus personažas“, - guodėsi Seimo narys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Meilė ir fiktyvios vedybos

D. Bunkus su sužadėtine (Balsas.lt)D. Bunkus su sužadėtine (Balsas.lt)

Kitas nepriklausomas kandidatas, vilnietis verslininkas Danielius Bunkus, surinko virš pusės procento rinkėjų balsų, tačiau liko toli gale nuo rinkimų favoritų. Artėjant balsavimui, pasklido žinia, kad D. Bunkus ir jo sužadėtinė Natalija Zvonkė laukiasi kūdikio. Pasak kandidato, taip supuolė aplinkybės, jog asmeninis gyvenimas pritraukė žiniasklaidos dėmesį.

„Galbūt, tas žinomumas, kažkiek padarė įtakos. Kiekvienam politikui tas žinomumas yra reikalingas. Ne tik rinkėjus, bet ir tuos, kurie nebalsuoja, domina asmeninio gyvenimo detalės“, - kalbėjo D. Bunkus

REKLAMA

Vertindamas rinkimų rezultatus, D. Bunkus juokavo, kad, galbūt, triukšmingos skyrybos su N. Zvonke galėtų pridėti daugiau populiarumo, tačiau kandidatas laikosi nuomonės, jog rinkėjai, ko gero, dar nėra pasirengę atsisakyti simpatijų pasenusioms partijoms.

A. NedzinskasA. Nedzinskas su nuotaka

Kita, nemažiau reikšminga pastarųjų rinkimų nesėkmė – visiškas televizijos šoumenais vadintos Tautos Prisikėlimo partijos pralaimėjimas. Štai Antanui Nedzinskui rinkėjų simpatijų pelnyti nepadėjo net fiktyvios vestuvės su savo bendrapartiete Greta Bražinskaite.

Vengiantis viešų pasisakymų, parlamentaras ir šį kartą neatviravo nei apie skandalingąsias vedybas, nei dalijosi rinkimų rezultatų vertinimais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų