REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasienyje su Baltarusija pasieniečiai sulaikė du Šalčininkų rajono gyventojus, kurie automobilių degalų bakuose įrengtose slėptuvėse gabeno kontrabandines cigaretes.

REKLAMA
REKLAMA

Į Lietuvą atvykstantį 30-mečio Šalčininkų rajono gyventojo vairuojamą automobilį "Mercedes Benz" Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Varėnos rinktinės pareigūnai sulaikė Eišiškių kontrolės punkte.

REKLAMA

Pasieniečiai mašinos degalų bake aptiko slėptuvę. Bakas buvo padalintas į dvi dalis. Vienoje teliūskavo apie 10 litrų degalų. Kitoje bako dalyje buvo prikišta cigarečių. Jos sudėtos per angą, kuri pasiekiama išėmus galinę automobilio sėdynę.

Iš viso slėptuvėje rasta 418 pakelių cigarečių "Premjer lights" su Baltarusijos akcizo ženklais.

Po trijų valandų tokią pačią slėptuvę Eišiškių pasieniečiai surado ir iš Baltarusijos atvykstančiame dar viename automobilyje "Mercedes Benz". Jį vairavo taip pat 30-metis Šalčininkų rajono gyventojas.

REKLAMA
REKLAMA

Jis degalų bake įrengtoje slėptuvėje vežė 400 pakelių cigarečių "Premjer lights" su Baltarusijos banderolėmis.

Abiem vyrams dėl kontrabandos pradėtos administracinių bylų teisenos. Surinkta medžiaga bus perduota teismui. Vairuotojams gresia baudos nuo 5 iki 10 tūkst. litų ir automobilių konfiskavimas.

VSAT nuotraukos

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų