REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus rajono policijos pareigūnai nustatė, kad per avariją Lydos plente antradienį žuvo Vokietijos pilietė.

REKLAMA
REKLAMA

32 metų I. D.  žuvo vykdama kaip keleivė automobiliu „ Volkswagen Golf“. Teismo medicinos ekspertai nustatė, kad avarijos metu jaunai moteriai lūžo kaukolė. Pirminiais tyrimo duomenimis, užsienietė važiavo neprisisegusi saugos diržo. Jos kūną iš sulamdyto automobilio traukė ugniagesiai gelbėtojai.

REKLAMA

Vilniaus rajono policijos komisariato pareigūnai BNS sakė, kad apie Vokietijos pilietės žūtį pranešta Vokietijos ambasadai Vilniuje. Tikimąsi, kad laidotuvėmis pasirūpins ir Šalčininkų rajono gyventojai, pas kurią vokietė, jos dukra ir dar keletas asmenų atskridę lėktuvu iš Vokietijos vyko švęsti Kalėdas.

Žiniasklaida skelbė, kad žuvusioji laukėsi kūdikio, tačiau policijos pareigūnai sako neturintys jokių duomenų apie Vokietijos pilietės nėštumą.

REKLAMA
REKLAMA

Tragiška eismo nelaimė, per kurią žuvo vienas ir buvo sužeisti dar penki žmonės, įvyko apie 16 val. 30 min. kelio Vilnius-Lyda 14-ame kilometre.

38 metų Šalčininkų rajono gyventojo M. C. vairuojamas automobilis ,,Volkswagen Golf" išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su automobiliu „Chrysler Voyager“.

Po avarijos į pastarąją mašiną dar atsitrenkė iš paskos važiavęs automobilis „VW LT 35“.

Manoma, kad avarija įvyko kai „Volkswagen Golf“ vairuotojas bandė aplenkti koloną. Kelias tuo metu buvo labai slidus.

Avariją sukėlęs Šalčininkų rajono gyventojas patyrė sunkius sužalojimus - dėl kaukolės pamato lūžio jis buvo paguldytas į Vilniaus universitetinę greitosios pagalbos ligoninės Neurochirurgijos skyrių. Pareigūnams kol kas nepavyko jo apklausti dėl sveikatos būklės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

31 metų keleivė T.C. dėl politraumos pristatyta ir paguldyta į Centro ligoninės reanimacijos skyrių, 32 metų Vokietijos pilietis J.F. dėl daugybinių kūno sužalojimų pristatytas ir paguldytas į Vilniaus greitosios pagalbos universitetinės ligoninės 1-ąjį ortopedinį skyrių.

Žuvusiosios Vokietijos pilietės 11-metė dukra dėl politraumos pristatyta ir paguldyta į Santariškių vaikų ligoninės reanimacijos skyrių.

„Chrysler Voyager“ vairavęs 50-metis vairuotojas dėl bendro kūno sumušimo buvo pristatytas į Vilniaus greitosios pagalbos universitetinę ligoninę. Po apžiūros jis paleistas namo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų