REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasarą viešąją tvarką pažeidęs ir policininkams grasinęs prieštaringos reputacijos tauragiškis verslininkas stos prieš Tauragės rajono apylinkės teismą.

REKLAMA
REKLAMA

Klaipėdos apygardos prokuratūra pirmadienį pranešė, jog prokuroras Ruslanas Ušinskas baigė ikiteisminį tyrimą ir bylą su kaltinamuoju aktu perdavė nagrinėti teismui.

REKLAMA

Prokurorų teigimu, tyrimu nustatyta, kad birželio 2-ąją Tauragėje vairuodamas automobilį „Mercedes Benz“, 40-metis įtariamasis nepraleido jį ketinusio lenkti automobilio „Audi 80“ ir savo automobiliu užblokavo jam kelią.

Priėjęs prie „Audi 80“, gerai Tauragėje žinomas prieštaringos reputacijos verslininkas atidarė automobilio dureles, ir, vartodamas necenzūrinius žodžius, nepilnamečių vaikų akivaizdoje apstumdė vairuotojo savininką - aukštą Tauragės rajono savivaldybės pareigūną bei apspjaudė jo automobilį.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjus dviem savaitėms po šio incidento, keturis kartus anksčiau teistas vyras įsivėlė į dar vieną.

Birželio 17-ąją Tauragės rajone ties Joniškės kaimu verslininko vairuojamą automobilį „Mercedes Benz“ sustabdė policijos patruliai ir pareikalavo parodyti vairuotojo pažymėjimą bei kitus dokumentus.

Įtariamasis pareigūnams pateikė tik savo asmens pasą ir nusistebėjo, kad jauni policininkai jo nepažįsta, nes jį esą pažįsta visi Tauragėje, todėl policija niekada jo nestabdo ir jis niekada nesivežioja vairuotojo pažymėjimo.

Vartodamas necenzūrinius žodžius, įtariamasis grasino policininkams už ketinimą jam surašyti administracinio teisės pažeidimo protokolą.

Už šiuos nusikaltimus, anot prokurorų, gali būti paskirta bauda, areštas arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų