REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kai vieną birželio naktį policijos pagalbos prireikė gatvėje apiplėštam šiauliečiui, buvo sunku nuspėti, kaip pakryps įvykio tyrimas. O pakrypo taip, kad vyras iš nukentėjusiojo tapo įtariamuoju.

Kai vieną birželio naktį policijos pagalbos prireikė gatvėje apiplėštam šiauliečiui, buvo sunku nuspėti, kaip pakryps įvykio tyrimas. O pakrypo taip, kad vyras iš nukentėjusiojo tapo įtariamuoju.

REKLAMA

Buvo birželio 13-osios naktis, kai policija sulaukė pranešimo apie apiplėštą neblaivų vyrą. Paties nukentėjusio 30-mečio teigimu, jį, žingsniuojantį Šiauliuose, Pramonės gatve, užpuolė iš automobilio išlipę trys nepažįstami asmenys ir, į akis pripurškę pipirinių dujų bei lazda smogę į galvą, atėmė mobilųjį telefoną, cigaretes bei kuprinę su joje buvusiais 140 eurų. Nukentėjęs vyriškis teigė patyręs 448 eurų turtinę žalą. Policijoje nedelsiant buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl plėšimo, tačiau netrukus jis buvo nutrauktas.

Yla anksčiau ar vėliau išlenda iš maišo. Šįkart tiesa atsiskleidė irgi labai greitai. Pareigūnams vyras prisipažino, kad nebuvo jokio užpuolimo ir jokio plėšimo. Pasirodo, nežinia kur asmeninius daiktus pametęs neblaivus šiaulietis išsigando gresiančios žmonos rūstybės, todėl sugalvojo apiplėšimo scenarijų ir tikėjosi jos atlaidumo ir supratingumo.

REKLAMA
REKLAMA

Visgi prablaivėjusiam vyrui atmintis sugrįžo – iš policijos komisariato einančiam namo jam į galvą toptelėjo mintis, kad savo daiktus jis galėjo palikti draugo, su kuriuo išvakarėse girtavo, bute. Nuojauta pasitvirtino. Apie daiktų atsiradimą šiaulietis nedelsdamas pranešė pareigūnams. Tiesa, dabar, jau nesmagu buvo prieš pareigūnus, tad pabijojo jiems atskleisti tikrąją tiesą ir vėl pamelavo – nurodė, kad prarastus daiktus rado ne pas draugą, o vieno daugiabučio namo konteineryje.

REKLAMA

Bet galiausiai vyras visgi prisipažino išsigalvojęs apiplėšimą bei klaidinęs pareigūnus ir papasakojo visą tiesą.

Kaip vėliau atskleidė policiją apgauti mėginusio vyriškio draugas, kurio bute abu girtavo, tą vakarą, palikęs visus savo daiktus, kompanionas išėjo parsinešti dar alkoholio, tačiau sugrįžti atgal jam nepavyko tikriausiai dėl koduotų laiptinės durų. Tada neblaivaus vyro galvoje ir prasidėjo sumaištis, kuri baigėsi rimtais nemalonumais.

Iš nukentėjusiojo įtariamuoju tapęs vyras teigia nuoširdžiai besigailintis dėl savo melo. Visgi atsakomybės išvengti nepavyks – jam pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl melagingo pranešimo apie nebūtą nusikaltimą ir dėl to gresia baudžiamoji atsakomybė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų